Kaldırımlar Renkleniyor

İlçemizdeki kaldırımlara konumlandırılan elektrik direkleri engellilere zorluk çıkarıyor.

Kaldırımlar Renkleniyor

İlçemiz Atatürk Mahallesinde geçtiğimiz hafta yapımına başlanan baskılı beton kaldırım için çalışmalar devam ederken konu ile ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan detaylı bilgi edindik.

Belovacıklı, “ Atatürk Mahallesi mevkiinde baskılı beton kaldırım çalışmaları kısa bir süre önce başladı.  Hem görsel açıdan ilçemize bir güzellik katması için hem de yayalarımızın can güvenliği için kaldırım yapılması oldukça önemlidir. Bu çalışmamız sırasında karşılaştığımız en büyük problem YEDAŞ tarafından kaldırımların orta yerine konumlandırılan elektrik direklerinin varlığıdır. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız tekerlekli sandalyesini ne yazık ki bu sebepten ötürü kullanamamaktadır.

Atatürk mahallesinde şu anda yolun tek tarafında başlayan çalışmalar sona erdikten sonra yolun karşı tarafında da bu kaldırımlar çift taraflı olarak yayaların hizmetine sunulacak. Trafiğin yoğun olduğu yerler başta olmak üzere baskılı beton kaldırımlar ilçemizde yaygınlaşacak.”  dedi.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
nasiiiii..,
nasiiiii.., - 6 yıl Önce

sayın başkanım tabiki elektrik direklerinden levhalardan çok muzdaripizda asıl sıkıntı esnafın kaldırımları işgal etmesidir. Allah aşkına esnafa kaldırımları teşhir salonu gibi kullandırmayın. çoluk çocuk dışarı çıkıp kahvehanelerin önünde kaldırımda oturanlardan geçmek için yolun ortasından yürümek zorunda kalıyoruz. onları geçiyoruz bu sefer diğer esnaf dükkandaki malzemeyi kaldırımda teşhire açmış yazık bir an önce bu duruma el atınız.

banner381
SIRADAKİ HABER