Karlı TOBB Öğrencilerinin Gurur Veren Başarısı.

Yarışmada İl Birincisi oldular, Sinop’ u Ankara’ daki Çocuk Festivalinde temsil edecekler.

Karlı TOBB Öğrencilerinin Gurur Veren Başarısı.

  Karlı TOBB Ortaokulu öğrencileri şiir ve kompozisyon dalında elde ettikleri birinciliklerle ilimizi temsilen 19-20 Kasım 2012 tarihlerinde Ankara’ da düzenlenecek olan çocuk festivaline katılacaklardır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde; çocukların sahip olduğu haklara ilişkin etkin rol almalarını desteklemek amacıyla; resim, şiir, kompozisyon ve kısa film dallarında düzenlenen yarışmada Karlı TOBB Ortaokulu öğrencilerinden, şiir dalında dereceye giren Muhammet Ali Sayar ve kompozisyon dalında dereceye giren Zeynep Çengel 19-20 Kasım 2012 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek festivalde ilimizi temsil edeceklerdir.

Türkiye genelinden 75 ilin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalin birinci gününde öğrenciler Anıtkabir ve Atatürk Orman Çiftliğini ziyaret edecekler, ikinci gün ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’in katılımıyla Çocuk Festivali açılacak ve festival sonucunda dereceye giren öğrenciler ile katılımcılara ödülleri takdim edilecektir.

Göğsümüzü kabartan öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2012, 17:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
erbay altun
erbay altun - 11 yıl Önce

86 yılında bende şiir dalın okulumuza birincilik kazndırmıştım sizleri canı gönülden kutlar başarılarınızın devamını dilrim

banner381
SIRADAKİ HABER