Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediye Meclisi 2015 yılı Kasım ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediye Meclisi 2015 yılı Kasım ayı olağan toplantısını yapmak üzere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında 04 Kasım 2015 günü saat:14.00’de Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplandı.

 Yapılan yoklama sonunda toplantı için ekseriyetin sağlandığının anlaşılması üzerine, Belediye Başkanının açış konuşmasından sonra, ek gündeme alınması gereken konuların okunup oy birliği ile meclis gündeme ilavesinin ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Bir önceki toplantıda alınan karar özetinin oy birliği ile tasdikine karar verildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclise okundu. 2015 yılı Belediye Bütçesinin oy birliği ile kabul edilerek tasdikine karar verildi.

Ek Md.1) Çağla Mutaf’a ait kira muafiyeti uzatılması talebinin Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Ek Md.2) Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünün imar planı değişiklik tekliflerinin imar komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul-Feshane’de yapılacak Sinop Günleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamaların ardından, gündemde görüşülecek başka konu bulunmadığının anlaşması üzerine, gelecek toplantının 02 Aralık 2015 günü saat:14.00’de Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verilerek toplantı sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 15:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER