Kaymakam Sarıyer’ de

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay incelemelerde bulunmak üzere Sarıyer köyünde,

Kaymakam Sarıyer’ de

  İlçemiz Sarıyer köyünde Devlet-vatandaş işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen yolda incelemelerde bulunmak üzere Sarıyer’ e giden Kaymakam Metin Kubilay, köy muhtarı Hamza Canik, azalar ve köy halkı tarafından son derece sıcak karşılandı.

İncelemelerini tamamladıktan sonra izlenimleri konusunda açıklamalarda bulunan Kaymakam Metin Kubilay;

Mızraklı mahallesi beton yol yapımında 252.5M3. hazır beton, 4863kg.demirin Köylere Hizmet Götürme Birliğince temin edilerek işçiliğinin ise Sarıyer köyü halkı tarafından gerçekleştirildiğini ifade ederken, başlangıçta 250m. olarak tasarlanan yolun köy halkının da desteği ile 300m.ye çıkarıldığını ve toplam 39.469.77 TL. harcama yapıldığını belirtti.

Toplum Yararına Çalışma projesi kapsamında Sarıyer köyündeki çalışmaları da yerinde inceleyen Kaymakam Metin Kubilay; proje kapsamında 112 kişinin istihdam edildiğini ve ilçemiz köylerindeki alt yapı ve çevre düzenlemelerinin gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

Köy muhtarı Hamza Canik, azalar ve köy halkı ile de bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kubilay, başarılı çalışmalarından dolayı, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2012, 17:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
FEHMİ OĞUZ
FEHMİ OĞUZ - 11 yıl Önce

çok güzel olmuş.hayirli olsun.ancak yapilan yolun devaminda mutaf mahallesi̇ne kadar bulunan eski̇ asfalt bakimsiz, buhali̇yle bi̇r kaç yila kalmaz canim yol yok hükmünde olacktir.yazik deği̇lmi̇ ki̇mseni̇n umurunda deği̇l.

banner381
SIRADAKİ HABER