Konak’ta Kermes

Gerze Muhtaç Talebeleri Koruma Derneği, Gerze Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri yararına kermes düzenledi.

Konak’ta Kermes

  İlçemiz Yakup ağa konağında 13 Haziran 2013 Perşembe günü saat 10.30 da açılan ve 25 Haziran 2013 tarihine kadar açık kalacak olan ve İdris Öztürk’ün sunumu ile gerçekleşen kermese Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Özel Öğrenci yurtları Sinop temsilcisi Mehmet Bolat, İlçe Müftüsü Ömer Yay, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Ak Parti Kadın kolları temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

  Sinop Özel Öğrenci Yurtları Temsilcisi Mehmet Bulat yaptığı açılış konuşmasında; “Kermeste yapacağınız her harcama ile bir öğrenciye burs vermiş olacaksınız, yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptığı kısa konuşmada” Son derece hayırlı bir iş, emeklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum, muhtaç öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vereceğini umut ediyorum” dedi.

  İlçe Müftüsü Ömer Yay tarafından okunan duanın ardından, kermesin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve beraberindekiler tarafından müştereken kesildi.

Kermes alanının gezilmesinden sonra yapılan ikramlarla son bulan kermes için, Dernek temsilcileri, hayırsever vatandaşları kermeslerine beklediklerini ifade ettiler.
Foto Galeri İçin Tıklayın
Haber: Nurgül Gençay

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 23:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER