Köpeklere Yaşam Hakkı Tanınmıyor!

Öldürüldüğü iddia edilen köpeklerin fotoğraflarını paylaştılar.

Köpeklere Yaşam Hakkı Tanınmıyor!

9 Ekim 2017 - Bu korkunç denecek manzaraları ne Sinop’tan, ne Durağan’dan Sinop’un sadece Boyabat ilçesinde bulabilirsiniz. Bugüne kadar Boyabat hariç Sinop’un hiç bir ilçesinde benzer görüntüler yayınlanmadı. Bu tür görüntüler her zaman Boyabat basınında yer aldı.

7 Ekim 2017 akşam saat 21.00 sıralarında haber merkezimize gelen telefonlardan hep aynı ses yükseliyordu. “Boyabat Sanayi Sitesinde köpekleri vuruyorlar” ihbarları yağdı.

Oysa Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat belediyesine ait billboard ve dijital billboardlardan bangır bangır reklamlar yapıyor ve bu görüntüler yayınlanıyor.

Boyabat belediye İnternet sitesinden ise; "Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yapılan barınağın sahipsiz hayvanlar için bir umut olduğunu ifade etti." haberleri yer alıyordu.

Yandaş, yalaka, taklacı ve bir çoğu yasa dışı, haberciyiz diye geçinenler şu açıklamaları yapıyordu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “İlçemizde başıboş gezen sahipsiz ve terk edilen hayvanlar yıllardır bir sorun haline gelmişti. Bizde Boyabat Belediyesi olarak bu sorununun çözümü noktasında bir barınak yapmaya karar verdik. Öncelikle başıboş gezen, sahipsiz ve terk edilen köpekleri hayvan barınağımıza getirip burada yeme, içme ve barınma ihtiyaçlarını karşılayacağız. Barınakla ilgili çalışmalarımıza başladık. Barınakta köpeklerin aşılanması ve küpe takılması da yapılacak. Bundan sonrası için onların da sıcak bir yuvası, güzel bir mekanı olacak” diye konuştu.” ifadelerine yer veriliyordu.

İlçemiz merkez ve 110 köyde başıboş hayvanların kontrol altına alınabilmesi çevreye zarar vermeden yaşamlarını sürdürebilmeleri için herhangi bir çalışma var mı?

Boyabat belediyesi vatandaşın gözünü boyamaya devam ederken, tamamen dijital ortamlarda hazırlanan reklamlarla şovlar yapılmaktadır. Koruma altında denilen hayvanlar dün gece otomobil ile ellerini kollarını sallayarak akşam 21.00 itibarıyla katledildiler. Onlarca hayvan bir gecede acımasızca yok ettiler. Ve sabah çöp toplar gibi toplayıp çöplüğe attılar.

Geçtiğimiz haftalarda Eskişehir‘de, bir kafeden aldığı kediyi öldüren öğrenci M.C.A., 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Türkiye’de ilk kez bir hayvana zarar veren insan hapis cezası aldı. Ve hiç bir erteleme dahi yapılmadı.

Umarız yetkililer kamera kayıtlarından bu vahşeti gerçekleştireni ve gerçekleşmesini isteyenleri tespit edip adalete teslim eder.

7 Ekim 2017 Boyabat sanayi sitesinde katledilen hayvanlardan bazıları.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
adsız kahraman
adsız kahraman - 5 yıl Önce

sanki gerze belediyesi yapmıyo ilk önce ilçemizi eleştirelim sarımsak köyüne bırakılıp ölmeleri bekleniyo boyabat belediyesi en azından acı çektirmiyo

ahmet dolar
ahmet dolar - 5 yıl Önce

gerze belediyesi tanıyo!

adsız kahraman
adsız kahraman @ahmet dolar - 5 yıl Önce

belediye bilssin sorun yok kaçmasın yeter

adsız
adsız - 5 yıl Önce

scvv

banner381
SIRADAKİ HABER