Korsan Taksiciliğe Son

Şoförler ve Otomobilciler odası binasında yaklaşık on beş gün önce tamamlanan toplantı salonunda ilk toplantı taksici esnafı ile gerçekleşti.

Korsan Taksiciliğe Son

  07 Şubat 2013 Perşembe gün saat 16 00 da gerçekleşen toplantıda taksici esnafının sorunları masaya yatırıldı. Yapılan toplantıda ilçemizde faaliyet gösteren taksici esnafı en önemli sorunlarından devlete vergi vermeden korsan taksicilerin kendilerini mağdur ettiklerini, buna benzer sorunların çözümü için tek çarelerinin ilçedeki tüm taksi esnafının kooperatifleşerek tek çatı altında toplanmak olduğunu, bunun içinde Gerze Şoförler ve Otomobilciler odası başkanından yardım istenildi.

  Gerze Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Hüseyin topçu,” Kooperatifleşme konusunda Şoförler ve Otomobilciler odası olarak bu güne kadar şoför esnafının daima yanında olduk. Bugünde ne gerekirse yapılacaktır. Vergi mükellefi olmadan korsan taksicilik yapan kişi ve kişiler için 03 Haziran 2012 tarihi 28312 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2918 sayılı trafik kanununa göre korsan taksicilik yapan araç sahiplerine ve korsan araçlara binen yolculara da idari para cezası uygulanacaktır. İlçemizde hizmet veren taksici esnafları müşterilerine konforlu araçları ile en iyi hizmeti vermektedirler. Bunun karşılığında müşterilerin korsan taksicileri değil resmi hizmet veren taksileri tercih edeceklerdir. Korsan taksiciler görüldüğünde gerekli mercilere şikâyet etmelidir, ortada haksız kazanç ve vergi kaçakçılığı vardır.” dedi.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2013, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
kafadar
kafadar - 11 yıl Önce

evet bende korsana karşi olduğuna sevindim ama neden garaj takside taksisi oldugu içinmi orayıda satsa acaba her ayki komisyonda yaptıgı gibi onlarada karşı rakip çıksın diye garaj taksi 2 diye yenibir taksi duragımı kurar.aynı senelerce ekmek yedigi münübüsçülere yaptıgı gibi saygılarla

banner381
SIRADAKİ HABER