Köşger den Kutlama

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Köşger den Kutlama

  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.  Türk Devletinin ve Türk Milletinin en büyük bayramı  hepimize kutlu olsun.

       Atatürk ün Onuncu yıl nutkunun son bölümünde yer alan “Türk Milleti; Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim "ifadesi bizler için bir direktif niteliği taşımaktadır.

         Bizler büyük Atatürk' ün bu direktifi doğrultusunda, Cumhuriyet gibi mükemmel bir rejime sahip olmanın coşkusu, gururu ve mutluluğu ile Cumhuriyetin kazanımlarına, değerlerine ve ilkelerine sahip çıkma bilinci içinde; çeşitli kültürel, sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerle 90. yıldönümünü kutlayacağız.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir.

   Bu duygu ve düşüncelerle; Sinop’lu hemşerilerimin bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve edebiyete intikal eden gazilerimizi rahmet, hayatta olanları şükran ve minnetle anıyorum.

   Yavuz Selim KÖŞGER

   Sinop Valisi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 14:38
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER