Köşger Ziyaret Etti

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, hafta sonunda Umut Evinde kalan çocuklar ile Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti projesi kapsamında bir yaşlı vatandaşımızın evini ziyaret etti.

Köşger Ziyaret Etti

  Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, beraberinde eşi Fatma Köşger, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş,Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek ve Özel Kalem Müdürü Nermin Levend birlikte Umut Evinde kalan 6 çocuğun  barındığı evi ziyarette bulundu.

Evde kalan çocukların  sevgi gösterileri ile karşılanan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, ve  eşi Fatma Köşger evde kalan çocukların ilgi odağı oldular. Çocuklarla karşılıklı sohbette bulunan Vali Köşger’e evde kalan çocuklar yaptıkları   el becerilerini gösterdiler ve ziyaretten duydukları  memnuniyeti ifade ederek  teşekkür ettiler.

Daha sonra   Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, ve  eşi Fatma Köşger,  Valilikler arasında ilk kez Sinop Valiliğince uygulamaya konulan  Yaşlılara Evde Bakım  Hizmetleri Projesi kapsamında  79 yaşındaki  Hamdiye Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

Valiliğin uygulamaya koyduğu projeden memnun olup olmadığını soran Vali Köşger’e, Hamdiye Yılmaz başlatılan bu projeden son derece memnun olduğunu  belirterek projede emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
yasemin
yasemin - 10 yıl Önce

iyi de bu ev nerede ki sayın editör?

banner381
SIRADAKİ HABER