Köşger’den Mesaj

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger 2014 – 2015 eğitim yılının başlaması vesilesiyle mesaj yayınladı.

Köşger’den Mesaj

  Değerli Eğitim Yöneticileri ve Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler; Saygıdeğer Veliler;

   Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2014–2015 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.

     Sevgili Öğrenciler;

   Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. İnsanları sevmeyi, barışı, kardeşliği önemsemeyi, hoşgörüye dayanan anlayışı ve yaklaşımı benimsemelisiniz. Derslerinize çok çalışınız. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Bu hedefiniz doğrultusunda da başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini asla unutmayınız. Sizlere güveniyor, sizleri seviyoruz.

   Değerli Eğitim yöneticileri ve öğretmenler;

Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Başöğretmen Atatürk, “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyerek, sizlere olan inancını ve güvenini belirtmiştir. Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, Atatürk ilke ve inkılâpları ile Türk milletinin milli ve manevi değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancım tamdır. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.

    Saygıdeğer Veliler;

   Eğitim öğretimin üç ayağından birinin sizler olduğunuzu unutmayınız. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 10:53
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER