Köşker’i Sinop’a Davet Ettiler

(KOSİDEF) Kocaeli ve Çevresi Sinop Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu yeni seçilen Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sundular ve Sinop’a davet ettiler.

Köşker’i Sinop’a Davet Ettiler

  KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin DEMİRCAN ve Yönetim Kurulunun katıldığı ziyaret samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ziyaretle ilgili olarak KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin DEMİRCAN yaptığı açıklamasında, “Gebze Sinopluların yoğun olarak yaşadığı önemli bir ilçe olup aynı zamanda ülkemiz sanayisinin ve ekonomisinin kalbidir. Ülkemizin bir çok ilinden büyük nüfusa sahip bir ilçedir. Ülkemiz ekonomisinin can damarı Gebze’dir. Gebze Belediyesi çok önemli bir belediyedir.  Gebze Belediye Başkanımız Federasyonumuzun değişik programlarına iştirak etmiş ve icraatlarını, projelerini anlatmıştır. Gebze ilçesinde önemli hizmetler yapan Sayın KÖŞKER vatandaşın teveccühüyle tekrar  Belediye Başkanı seçilmiştir. KOSİDEF olarak kuruluşta belirttiğimiz amacımıza uygun olarak Gebze Belediyesine Sinoplu kardeş Belediye bulmak hedeflerimizdendir. İnşallah önümüzdeki zamanlarda Sayın Gebze Belediye Başkanımızı Sinop gezisine götürerek ilimizin ve ilçelerimizin güzelliklerini, sorunlarını yerinde göstereceğiz.  “Doğduğumuz yeri unutmadan, doyduğumuz yere tam entegrasyon” vizyonuyla kurulan ve çalışan KOSİDEF bölgesinde ağırlığı olan güçlü bir sivil toplum örgütüdür.  Genç Federasyonumuz KOSİDEF’in lobi gücünü Sinoplulara anlatacağız. 30-31 Ağustos 2014 tarihlerinde Gebze’de bulunan  ve Gebze Belediyesince Federasyonumuza tahsis edilen Fatih Sultan Mehmet Hanın Otağı  Hünkar Çayırında devasa bir “KOSİDEF Sırık Kebabı Festivali” düzenleyerek Sinop adını en üst düzeyde tanıtmaya ve temsil etmeye kararlıyız.” dedi.

  Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek Sinopluların kendisine her zaman destek verdiğini, kendisinin de Sinoplulara destek vereceğini belirtti ve en yakın zamanda KOSİDEF ile birlikte Sinop gezisi yapmak istediğini kaydetti.  


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 12:06
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER