Kubilay Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Toplum Yarına Çalışma Projesi kapsamında çalışan işçileri ve çalışmalarını yerinde inceledi.

Kubilay Çalışmaları Yerinde İnceledi

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Özel İdare Müdürü Kemal Tosunoğlu, Göksal Ünal ve Mehmet Kutlu 07 Şubat 2013 Perşembe saat 08 30 da Gerze Köy Hizmetleri şantiyesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra şantiye şefi Rıdvan Kalyoncu ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kıraslan ile beraber çalışmaları yerinde incelemek üzere Çakallı köyüne gitti.

Çakallı köyünde devlet vatandaş işbirliği ile gerçekleştirilen merkez mahalledeki 100 metre beton yol yapımı incelenerek Çakallı ve Gerdeme mezarlıklarında Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında çalışan işçiler ziyaret edildi.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Çakallı köyündeki Çalışmalar hakkında, ” Çakallı Mahallesinde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 5 kişi istihdam etmekte olup köydeki altyapı ve çevre düzenlemeleri yapmaktadır. Çakallı merkez mahallesinde devlet vatandaş işbirliği ile İl Özel İdaresinin nakit yardımı sonucu 100 metre beton yol yapıldı. Köydes projesi kapsamında Gerdeme mahallesine içme suyu deposu, iki adet betonarme menfez, aynı yol üzerinde 3 km stabilize kaplama işleri tamamlanmış olup çalışmalarında emeği geçen köy muhtarı Niyazi Kalafat’a teşekkür ederim.” dedi.












































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 15:21
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER