Kubilay Veda Turlarında

Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Metin Kubilay, kurum ve kuruluşları veda ziyaretlerinde bulundu.

Kubilay Veda Turlarında

  İlçemizde 2008 yılında başladığı görevi, son yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile sona ererek Tekirdağ-Çerkezköy Kaymakamlığına atanan Metin Kubilay veda ziyaretlerine Belediye Başkanlığından başladı ve 24 Temmuz 2013 günü saat 15.00 de Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

İlçemizde görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde 17 adet özgün projeye hayat vererek, ilçe ve köylerinin ekonomik ve sosyal hayatına katan Kaymakam Metin Kubilay ziyarette yaptığı kısa konuşmada; kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin hizmetin yöreye etkin, yaygın ve süratli bir şekilde verilmesindeki önemini vurguladı.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından başarılar dilekleri ile uğurlanan Kubilay’ın ikinci durağı saat 16.30 da gazetemiz gerze gündem haber oldu.

Basında sansürün kaldırılışı ve 24 Temmuz Basın Bayramına da tesadüf eden günde 2 farklı ve anlamlı ziyaret birlikte yaşanmış oldu.

  Gazetemiz çalışanlarının basın bayramını kutladıktan sonra, sözlerine 1 Ağustos 2013 de ilçeden ayrılacağını, 15 Ağustos 2013 tarihinde yeni görev yeri Çerkezköy’de göreve başlayacağını belirterek devam eden Kaymakam Metin Kubilay; gazetemize başarılı çalışmalarından, vatandaşın bilgi alma hakkına yaptığı katkılardan ve Kaymakamlık projelerinin tanıtılmasında gösterdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Basın olarak, yarım kalan projelerin takipçisi olmamız gerektiğine de işaret eden Kubilay Gerze’den görevini yapmış insanların iç huzuru ve gönül rahatlığı ile ayrılacağını ifade etti.

Ziyaret esnasında kendisine gazetemiz genel yayın yönetmeni Mustafa Yoğurtçu tarafından yazılı basın hayatına yeni başladığımız Gerze Gündem Haber ve ilk sayısını okurlarla buluşturduğumuz Gerze ve köylerinin tanıtımının amaçlandığı aylık dergi Gerze Vizyon’un ilk sayıları sunuldu. Duygularını “gazete olarak her geçen gün kendinizi daha da geliştirerek, Gerze basınındaki çıtayı daha da yükseltiyorsunuz, bu kamuoyu tarafından da takdirle karşılanıyor, başarılı çalışmalarınızın bundan sonra da devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret Kubilay’ın çalışanlarımızla toplu fotoğraf çektirmesi ve uğurlanması ile sona erdi.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2013, 12:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER