Kubilay'dan Veda

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay veda mesajı yayınladı.

Kubilay'dan Veda

Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığımız ve her nefes alış verişimizde sorumluluğunu hissettiğimiz Karadeniz’in incisi Şirin Gerze’mizden Çerkezköy Kaymakamlığına atanmamız sebebiyle ayrılıyoruz.

Gerze’miz samimi ve sıcakkanlı insanlarıyla, tabiat harikası doğasıyla, iyileşen ulaşım imkanlarıyla, her yıl artan nüfusu, gelişen ve büyüyen ekonomisiyle hayatımızda unutulmayacak bir yer almış ve adeta bizim rüya şehrimiz olmuştur.

Görev yaptığımız 5 yıl süresince “hizmette beraberlik” parolasıyla ve birlik-beraberliği temel ilke olarak benimseyerek mesai mevhumu gözetmeksizin ekip ruhu anlayışıyla hizmet verme çabasında olduk. Gerze’mizin daha büyümesi, gelişmesi, üretim ve istihdamın artırılması için hep beraber çok sayıda proje geliştirerek büyük bir azim ve özveriyle uygulayarak başarılı sonuçlar almaya çalıştık.

Görev yaptığımız 5 yıllık zaman süresince yakın ilgi, destek ve katkılarını gördüğümüz başta Sayın Valilerimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl ve İlçemiz Garnizon Komutanlarına, Sayın Belediye Başkanlarımıza, Sayın Savcı ve Sayın Hakimlerimize, Sayın Rektörlerimiz ile Yüksek Okul Müdürlerine, Sayın İl Emniyet Müdürlerimiz ile İlçe Emniyet Müdürlerimize, Siyasi Partilerimizin Sayın İl ve İlçe Başkanlarına, İl Genel Meclisimizin Sayın Başkan ve Üyeleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterlerine, İlimiz ve İlçemizde görev yapan İl ve İlçe Müdürlerimize, Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkan ve Yöneticilerine, İş Adamlarımıza, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Tüm Kamu Görevlileriyle Vakfımız Mütevelli Heyet Üyelerine, büyük bir özveriyle çalışan tüm Kaymakamlığımız personeliyle her zaman çalışmalarımızı destekleyen ve katkıda bulunan basın mensuplarına ve saygıdeğer Gerze Halkına çok teşekkür ediyorum.

Son olarak “Gerze’de görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu” vurgulayarak her zaman söylediğimiz üzere “Sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşalım çoğalsın; acımızı üzüntümüzü paylaşalım azalsın”

Bu duygularla tüm Gerzelilere veda ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. (31.07.2013)
                                                                                                                                                                                                                            

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 16:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Köşk Mahallesi Muhtarlığı
Köşk Mahallesi Muhtarlığı - 11 yıl Önce

şahsım ve mahalle sakinleri adına gerze de yapmış olduğunuz hizmetleri takdirle anacağız.yeni görev yerinizde başarılarınızın devamını dileriz.hayırlı yolculuklar

YAKADİBİ KÖYÜ DRNK BŞK RAMAZAN TAŞ
YAKADİBİ KÖYÜ DRNK BŞK RAMAZAN TAŞ - 11 yıl Önce

ilçemiz ve köyümüz için yaptığınız iz bırakan güzel hizmetlerinizden dolayı şahsım ve köyüm adına teşekkür ederim. sizi daha iyi makamlarda görmek ümidiyle hayatınız boyunca allah mahcup etmesin, yüzünüzü kara çıkarmasın, yolunuz açık olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER