Kutlamaya Başlandı

2015 Yılı 26.Vergi Haftası kutlamaları Gerze’de kutlanmaya başlandı.

Kutlamaya Başlandı

  Saat 9 00 da Hükümet Konağı önünde başlayan tören Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Emniyet Müdürü Ünal aslan Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze devlet Hastanesi Başhekimi Şevket Terkan, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Vergi Dairesi çalışanları ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

  Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergiye gönüllü uyumun sağlanması amacıyla, 1990 yılından itibaren kutlanan Vergi Haftası'nın 26. yıl dönümü 23 Şubat 2015 Pazartesi günü saat 9 00 da Gerze Mal Müdürü Ramazan Kurtçu tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulduktan sonra tören, bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşıyla devam etti.

  Törene öğrenciler ve çok sayıda halkın katıldığı gözlendi. Özellikle esnafın katılımının yüksek olması, vatandaşlarımızda vergi bilincinin oluşması, vergiye gönüllü uyumun sağlanması, idare-mükellef arasında verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi ve değişimin sürekli hale getirilmesi hedefinin iyi düzeyde olduğunu göstermesi açısından anlamlıydı.

Atatürk anıtındaki tören sonrası Gerze Mal Müdürlüğü’nde vatandaşa ikramda bulunuldu.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 10:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER