Kütüphanede Doğum Günü Kutlandı

19 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 13 30 da Gerze Atatürk İlçe Halk Kütüphanesinde Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 1-C sınıfı öğrencilerinden 7 yaşına giren Eğe ve Ecem Ak doğum günlerini kütüphanede kutladı

Kütüphanede Doğum Günü Kutlandı

 Yaptığı çalışmalar ve değişimler il göz dolduran Gerze Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi 19 Şubat 2014 Çarşamba günü bir ilki gerçekleştirdi. 7 yaşına giren ikizler Eğe ve Ecem Ak doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla Atatürk İlçe Halk Kütüphanesinde kutladı.
Gerze Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ Yeni tamamlamış olduğumuz çocuk kütüphanemiz etkinlikleri içerisinde olan çocuklarımızın doğum günlerini kütüphanemizde kutlamaları projesi bugün Eğe ve Ecem Ak’ın doğum günlerini kutlayarak başlatmış olduk.
Amacımız çocuklarımıza kütüphaneyi sevdirmek, kütüphanemizde onlara evlerindeki ortamı sağlayarak kütüphane kullanım ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır.
Tüm çocuklarımızın etkinliklerini kütüphanemizde yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini kütüphanemize davet ediyoruz.” dedi.







































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 09:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 10 yıl Önce

bu ne gösteriştir ya haber niteliği nerde burda,kendine haberciyim diyen zat önemli konuları le alırsan daha iyi olur...

elif yüksek
elif yüksek - 10 yıl Önce

okulumu çok özledim

Adam Gibi Gerzeli
Adam Gibi Gerzeli - 10 yıl Önce

siz hiç kütüphanede doğum günü kutlandığını duydunuz mu ? i̇lgi çekebilecek herhangi bi olay haber niteliği taşır. en basi̇tinden google'a "haber nedir" yazabilirsiniz.

banner381
SIRADAKİ HABER