Lezzetin ve Huzurun Gerze’deki Yeni Adresi

Önümüz günlerde açılacak olan kahvaltı ve alabalık tesisini CHP Gerze İl Genel Meclis Üyesi Adayı İrfan Sağır, Belediye Meclis Üyesi Arif Gürses ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Yoğurtçu ziyaret ederek şimdiden hayırlı olsun dediler.

Lezzetin ve Huzurun Gerze’deki Yeni Adresi

Sinop yolu üzeri Oğuzlar Petrolün 50 metre ilerisi deniz kenarında Mehmet Çotuk tarafından yapımına başlanan ve yakın bir tarihte faaliyete girecek olan Saklı Cennet Alabalık ve Kahvaltı Tesisi, misafirlerine birbirinden farklı aktiviteler, lezzetler sunacak olup hafta sonlarını ailecek geçirilebilecek huzurlu bir mekân. 10 dönüm arazi üzerine kurulan tesiste alabalık ve Kahvaltı yanı sıra gelen konukların hoşça vakit geçirmeleri için hemen her şey düşünülmüş. Doğa ve deniz ile baş başa kalınabilen ve şehrin stresinin atılabileceği tesislerde, köy hayatı ve organik yaşam lezzetleri de yansıyor olacak.

Otantik köy hayatının sergilendiği tesislerde alabalığın yanı sıra, kırmızı et çeşitleri, ızgara, semaver çayı ve yöresel kahvaltılarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Açık ve kapalı mekanlarda yaz kış tercih edilebilecek Saklı Cennet Alabalık Tesisleri’nde, uzmanlar tarafında kontrolleri yapılarak yetiştirilen alabalıklar, canlı olarak ta satışa sunulacak.

Tesislerde yok yok…

Saklı Cennet Alabalık Tesisleri’nin şehrin gürültüsünden kaçıp ailesi ile birlikte huzur dolu bir mekan arayanların adresi olacağını belirten Mehmet Çotuk, “Tesisimizde alabalığın yanı sıra organik olarak yetiştirdiğimiz sebze çeşitleri mevcut olacak. İsteyen misafirimiz ızgara çeşitleri de tercih edebilirler. Doğa ve Deniz ile baş başa 10 dönüm ağaçlık alana kurulan mekânımızda açık ve kapalı alanlarımız yaz kış hizmet verecek. Bahçemizde özel olarak dizayn ettiğimiz çardaklarda hem guruplar hem aileler rahat ortamda gönüllerince vakit geçirebilecekler. Konuklarımızın rahatı için burada her şeyi düşündük. Tabi ki sunduğumuz lezzetlerin kalitesi tartışılmaz. Çocuk oyun alanlarımız gün boyu konuklarımızın hizmetinde olarak” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 13:49

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarık eren
Tarık eren - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

murat
murat - 5 yıl Önce

haylrLl olsun hüseyinim

banner381
SIRADAKİ HABER