Mandalinalar Dikilmeye Başladı

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ, Gerze’deki yatırım ve projeleri yerinde incelemek ve Bakanlık nezdinde çalışmalara hız kazandırmak için Gerze’yi ziyaret etti.

Mandalinalar Dikilmeye Başladı

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet KARAMAN ve Ahmet BURMA, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyeleri, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU, AK Parti Gerze Gençlik Kolu Başkanı Cüneyt ALTUNEL ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete eşlik ederken, Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY gerçekleştirdiği görüşmede Gerze’de devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktarımı sağladı.

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi, Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Proje Alanı, Alaeddin Şahin Caddesi T Projesi, Hurmadibi Mevkii, İskele Caddesi, Köşk Caddesi, Yakup Ağa Konağı, Fen İşleri Müdürlüğü Kum Deposu ve Belediyemiz Serası ziyaret edilirken Başkan ŞENSOY projeler ile ilgili yapılan materyalleri de bizzat yerinde gösterdi.

Gerçekleştirilen ziyarette doğalgaz çalışmaları da konuşulurken MAVİŞ projeler, çalışmalar ve yatırım programında olan doğalgaz ile ilgili gerekli tüm çalışmaların ilgili mercilere iletileceğini, bu hususta da söz verilen tüm vaatlerin gerçekleşmesi için mücadelenin verileceği sözünü belirtti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Milletvekilimizin ziyareti ülkece böylesine zor günlerden geçtiğimiz zamanda bizlere moral oldu. Ziyarette ilçemizde devam eden projeleri ve çalışmaları görüştük. Ayrıca, doğalgaz çalışmaları hususunda da taleplerimizi ilettik. İlçemizde yatırım programına alınacak bir çok projede olumlu istişarelerde bulunduk. İnşallah taleplerimiz kesinleşince vatandaşlarımıza müjdeyi vereceğiz.” dedi.

Gerçekleşen ziyaretin son bölümünde AK Parti Sinop Milletvekili  Dr. Nazım MAVİŞ İskele Caddesi’nde kürekle ilk toprağı atarak Mandalina Ağaçlarını dikerken, İdemli Mesire Alanı için yapılan materyalleri de ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 4 yıl Önce

İlk mandalina fidanını Vekil Beye diktirdiniz ki yarın size sorulduğunda “Bizde karşıydık mandalina işine ama Vekil Bey çok ısrar etti hatta ilk fidanı da ben dikeceğim dedi” mi diyeceksiniz? Ne uyanıklık ama korkulur sizden! gka

Hsn
Hsn - 4 yıl Önce

Ağzına sağlık....göbeğini kaşıyan adam....söylencek bir şey kalmamış

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 4 yıl Önce

Başkan Bey, oldu olacak daha güçlü bir değişim öneriyorum. Mandalina dikilen İskele Caddesinin adı olsun İzmir Caddesi, erguvan dikeceğiniz Köşk Caddesi olsun İstanbul Caddesi. Bitmedi; Recai Kuruoğlu Bulvarına portakal ağaçları dikin olsun Antalya Caddesi, Alaaddin Şahin Caddesi boyunca incir ağaçları dikin olsun Aydın Caddesi, Zincirlikuyu Caddesine kayısı ağaçları dikin olsun Malatya Caddedi, Nergisli Yalı Caddesine şeftali ağaçları dikin olsun Bursa Caddesi, Bayraktar Caddesine elma ağaçları dikin olsun Amasya Caddesi, Muzaffer Mızraklı Caddesine de fındık ağaçları çok yakışır ki burası da olsun Giresun Caddesi. Ortaya ne de renkli bir şehir manzarası çıkıyor değil mi? Tam hayal ettiğin gibi! gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 4 yıl Önce

Mandalina ve erguvan sevicilere bu kış başımıza gelen sel felaketini hatırlatayım. Cumhuriyet ve Çarşı Mahallesi yağmur suyu tahliye drenajları projelendi mi? Gürleyik deresinin emanet duran istinat duvarları projelendi mi? Bilim adamları sürekli bunu söylüyor, yine bir kaç sene daha böyle anormal yağışlar bekleniyormuş. Bunları okuyan, dinleyen, duyan var mı? Sahi, Yaşlılar Yaşam Evi ne oldu? 1 Ekim Yaşlılar Günü’ne kaldı şurada üç ay zaman. Gerze’de ve özellikle CHP’de yılların müesses nizamı olan “Emekli Öğretmen” dayanışması çok iyi işliyor. Başkan Bey ile CHP kanadı arasında seçim öncesi ve sonradında bir gizli anlaşma olabilir mi? Ak Parti rozeti takmaması ve CHP muhalefetinin hiç çalışmaması beni kuşkulandırıyor. Hizmetler sürekli CHP’nin güçlü olduğu mahallelere yapılıyor. Başkan Beyin oy deposu; Cumhuriyet, Atatürk, 19 Mayıs yine yetim, yine öksüz, yine üvey evlat. Bir sonraki seçimi merak ediyorum. Tekrar adaylığını koymaz kaçar ise bu kuşkularım derinleşir. Kendisi olmasa bile çizimleri olan proje listesini kalan 3,5 yılda 42’ye tamamlama telaşı var sanki. Kesin bir telaş var. Mandalina fidanları bile daha şaşıramadan Vekil Bey gelecek diye Haziran kurağında dikildi. İzlemeye devam. gka

banner381
SIRADAKİ HABER