Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Başkanlığında Mart Ayı toplantısı yapıldı.

Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

  5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince Gerze Belediye Meclisi 2015 yılı Mart ayı toplantısını Belediye Meclis Toplantı Salonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Alınan Kararlar:

1- Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görev ve çalışmalar yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi.

2- Plan revizyonu ile ilave İmar Planı kapsamında değerlendirilmesi talep edilen 45 adet imar planı değişikliği görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

3- YEDAŞ İl Müdürlüğü 5 adet trafo yeri ile ilgili imar planı değişikliği talebi İmar ve Bayındırlık komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

4- Cem evlerinin ibadethane kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.

5- Gerze Belediyesi özel servis araçları yönetmeliğinin 8.maddesindeki 10 olan yaş sınırı 19 olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 16:09

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 9 yıl Önce

sayın editör, "4- cem evlerinin ibadethane kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi" deniyor. "oy birliği" demek akp li üyelerin de bu karara el kaldırması anlamına gelir. bir editöryal hatamı var yoksa bu haber gerçekten doğru mu?gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 9 yıl Önce

avrupa i̇nsan hakları mahkemesi cemevlerinin ibadethane kabul edilmesi kararını verdi ve türkiye'yi mahkum etti. amaçlarının ortadoğudaki gibi ülkemizde de mezhep çatışması ile bir fitne çıkarmaya çalışmak olduğu çok açık. chp genel merkezi de cemevlerinin ibadethane kabul edilmesi için tüm chp'li belediyelere talimat gönderdi. chp zihniyetinin yaptıkları bana garip gelmiyor da bu akp'li üyeler neden bu zihniyetin dümenine su taşır oldular. bu karara el kaldıranlara yazıklar olsun diyorum.gka

zehra
zehra - 9 yıl Önce

şehir içinde dolaşan sahipsiz köpekleri de konularınızın içine alın lütfen korkudan dışarı çıkamıyoruz

banner381
SIRADAKİ HABER