Maviş Açıklık Getirdi

AK Parti MYKY üyesi Nazım Maviş dinleme skandalı ile ilgili açıklama yaptı.

Maviş Açıklık Getirdi

  Bazı gazetelerde yer alan büyük dinleme skandalı ile ilgili haberlerde ismi yer alan AK Parti MKYK Üyesi Nazım Maviş, bir açıklama yayınladı. Gazetelerde yer alan dinleme listelerinde, adı ve telefon numarası yer alan Nazım Maviş yaptığı açıklama ile bu hukuksuz ve ahlaksız dinlemeleri şiddetle kınadı.

Maviş, “Çeşitli gazetelerde yer alan haberlere göre şahsıma ait telefonun da dinlenmiş olduğunu gördüm. Zaten bildiğimiz, ancak boyutlarını tahmin edemediğimiz usulsüz ve hukuksuz dinlemelerin ne kadar büyük boyutlarda olduğu ortaya çıkmıştır. Bu vesile ile hukuka, ahlaka, iz ’an, insaf ve İslam’a her açıdan aykırı bu eylem içinde bulunan yapıları şiddetle kınıyorum.

Ben, bütün hayatım boyunca, milletim ve inançlarım için çalışmanın dışında hiçbir amaç içinde bulunmadım. Bütün hayatım inandığım ilkeler uğruna yürüttüğüm mücadele ile geçti. 28 Şubat döneminde başkanı olduğum gençlik teşkilatı nedeniyle, takip ve tarize uğradım. Ancak milletim ve inançlarım uğruna yürüttüğüm mücadele hiçbir zaman, hukuk ve ahlakın dışında olmadı. Mücadelemi kararlılıkla sürdürdüm. Bundan sonra da Allah ömür verdikçe hayatım inandığım değerler uğruna mücadele ile devam edecek. Bütün bu mücadelelerin içinde olduğum sürece hiçbir zaman hukuka, ahlaka, milletimizin değer yargılarına aykırı bir tutum içinde yer almadım. Bu dinlemeleri yapanlar, hiçbir hukuki, ahlaki kaygı duymaksızın bu milletin büyük medeniyet mücadelesine kast etmek amacıyla bunları yapmışlardır.

Anlaşılıyor ki bu dinlemeler, yalnızca hükümetimize, ya da şahsıma ve isimleri geçen diğer arkadaşlarımızın kişisel haklarına yönelik bir saldırı değil, Büyük Türkiye İdealine, tarihimize, coğrafyamıza ve milletimin istikbaline yönelik büyük bir saldırıdır.

Ancak bu ahlaksız kumpasın içinde olanlar bilmelidirler ki, tüm bu saldırılarına rağmen milletimizin büyük medeniyet yürüyüşünü durduramayacaklardır. Her türlü kumpasa hile, ihanet, hukuksuzluk ve ahlaksızlığa rağmen hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, medeniyetimizin yeniden dirilişi mücadelesindeki yürüyüşümüz devam edecektir.

Bu ahlaksız ve hukuksuz dinlemeleri yapanları, üstelikte din adına yapanları Allah’a havale ediyorum.

Bu tezgâhı hangi iç ve dış mihraklarla ve kimlerin hesabına planladılarsa, onları Allah katında tuzakları ile baş başa bırakıyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 16:04
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER