Meclis Ağustos Ayı Toplantısını Yaptı

5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince, Gerze Belediye Meclisinin 2013 Ağustos ayı toplantısı 01 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 14 00 de gerçekleşti.

Meclis Ağustos Ayı Toplantısını Yaptı
  Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında meclis üye tam sayısının iştiraki ile toplandı.
Belediye Başkanının toplantıyı açış konuşmasından sonra sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündeme eklenecek ek maddeler Başkan tarafından meclise okunarak oylamaya sunuldu.
Belediye Meclisinin Ağustos ayı Gündem Maddeleri;
1- Hatice Muazzez karar özetinin tasdiki oy birliği ile kabul edildi.
2-Belediye Başkanlığının mevcut mücavir alan sınırının genişletilmesi talebi oy çokluğu ile kabul edildi.
3- İmar planı değişikliği taleplerinin görüşülmesine geçilerek;
 Ekrem Doğruöz’e ait imar planı değişikliği talebi, Alaettin Şahin‘e ait imar planı değişikliği talebi ve Mustafa Kemal Konca’ya ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile İmar Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Ek madde 1- Abdaloğlu Köyü İmamoğlu mahallesindeki kanalizasyon revizyonu için İller Bankasına yetki verilmesi
Ek madde 2- Abdaloğlu Köyü İmamoğlu mahallesindeki kanalizasyon çalışmalarını 2. kademe hattından 1. kademe hattında alınması için yetki verilmesi
Ek madde 3- Gerze kanalizasyon projesi 1. kademe inşaatındaki boru tipinin değiştirilmesi ile ilgili İller Bankasına yetki verilmesi
Ek madde 4- Yapımı devam etmekte olan kanalizasyon projesi ile ilgili tanzim eline tutanağın İller Bankasına tebliğ edilmesi.
Ek gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilerek Belediye Meclisinin Eylül ayı toplantısının yapılacağı tarih belirlenerek toplantı sonlandırıldı.




Haber: Nurgül Gençay

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2013, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın başkan ve çalışma heyeti işkele mevkiindeki harabe binayı kapatma çalışması gayet güzel olmuş emeğinize sağlık...sayın ak parti ilçe teşkilatı burayı yapacaz bitireceğiz demişti epeyde bi para çıkartmıştı sizin para kapatmaya gitti diğeri nere aceba....

banner381
SIRADAKİ HABER