Meclis Eylül Ayı Toplantısını Yaptı

5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince, Gerze Belediye Meclisinin 2013 Eylül ayı toplantısı 04 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 14 00 de gerçekleşti.

Meclis Eylül Ayı Toplantısını Yaptı
  Belediye Meclisinin Eylül ayı toplantısı, Belediye Meclis  Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında meclis üyesi Feyzullah Akça’nın şehir dışında olması nedeniyle bir meclis üyesi eksiği ile başladı.
Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın açılış konuşmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşmesine geçildi.
Belediye Meclisinin Eylül ayı gündem maddeleri;
1- Belediye norm kadrosunda mevcut olan birinci dereceli mühendis kadrosu beşinci derece ile değiştirilmesi ve ayrıca Genel İdari Hizmetler sınıfındaki programcı kadrosu teknik hizmetler sınıfına geçirilmesine oy birliği ile karara bağlandı.
2- İstanbul Kadıköy Belediyesinden 1 adet kompresör ve 1 adet panelvan minibüsün hibe olarak talep edilmesine karar verildi.
3-Zülfiye Günbay ve müşterekleri, Salim Küçük, İsmail Mızraklı, Zerrin Dolgun ve Belediye Başkanlığına ait imar planı değişikliği talebi İmar Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine karar verildi.
4-Ekrem Doğruöz’e ait imar planı değişikliği talebi oy çokluğu ile red edildi.
5-Alaettin Şahin’e ait imar planı değişikliği talebi bir sonraki mecliste karara bağlanmasına oy birliği ile karar verildi.
6- Mustafa Kemal Gonca’ya ait imar planı değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısının yapılacağı tarih belirlenerek toplantı sonlandırıldı.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 17:30
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER