Mezarlık Yeri Aranıyor

Gerze Belediyesi mezarlık için yer arıyor

Mezarlık Yeri Aranıyor

Gerze Belediyesi İlçemiz idari ve mücavir alanı sınırları içerisinde ivedilikle mezarlık alanına ihtiyacı olduğunu 8 (Sekiz) dönüm veya üzeri arazilerini satmak isteyen vatandaşlarımızın Gerze Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile irtibata geçmelerini önemle rica etti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 13:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali usta
ali usta - 7 yıl Önce

slm sayin hemşehri̇leri̇m bu mezarliğin bi̇ti̇mi̇nde yaklaşik 9 dönümlük bi̇r arazi̇m var. beledi̇ye başkani syn osman belovacikli burayi i̇sti̇mlak etti̇ yok fi̇yatina almak i̇stedi̇ . bi̇zde bu tarlaya muadi̇l bi̇r yer aliver bi̇z vereli̇m dedi̇k ama yaklaşmadi . gerze gi̇bi̇ küçük bi̇r i̇lçede parça parça mezarlik mi olur si̇zi̇n takti̇ri̇ni̇ze kalmiş. ben bi̇r gerzeli̇ olarak yeri̇me vermem demi̇yorum hakkimin verilmesini̇ i̇sti̇yorum....
Editör Notu: Sayın Ali bey yorumunuz üzere belediye başkanı ile görüşüldü. verilen cevap 112,500 değil 400,000 Tl. verildiğini veya benzinlik karşısından 2 arsa verdiğini söyledi.

..
.. @ali usta - 7 yıl Önce

devlet istediği yeri kamulaştırma kararı çıkarıp kamulaştırabilir
yer varken neden yer aranıyor .verirsin raiş bedelini kamulaştırırsın sorun ne

isimsiz
isimsiz - 7 yıl Önce

mezarlığın önündeki yaklaşık 9 dönümlük arzi için ilk teklif edilen rakkam 112500tl dir .şaka değil gerçek gerze gibi yerde bu fiyata ancak bir arsa alınabilir
mezarlığın sağı solu önü hep boş neden yer aranıyor .
ilgililere duyurulur.

ali usta
ali usta - 7 yıl Önce

2015 yılı arşivlerinizdeki ropörtaj kayıtlarınıza bakarsanız hangi tarihte ne teklif edildi cevabı orada tarafsız gazetecilik (gerze gündem )

banner381
SIRADAKİ HABER