MHP İlçe Başkanlığına ziyaret.

Gerze Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni seçilen yönetim kurulunu ziyaret ederek daima yanlarında olduklarını ve çalışmalarında başarılar dilediler.

MHP İlçe Başkanlığına ziyaret.

  MHP Gerze İlçe Başkanı Turgut Baş Gerze Meslek Yüksek Okul öğrencileri ile yaklaşık iki saat süren ziyarette ülkede yaşanan sorunlarını konuşarak genç nesil olarak neler yapabileceklerini paylaştılar. Öğrenciler içinde bulundukları durumla ilgili tespitlerini şu şekilde dile getirdiler, Eğitim politikasındaki tutarsızlık, ekonomik büyümenin dengesiz olması, dış ilişkilerimizin ülke menfaatleri doğrultusunda değil ABD ekseni altında olduğunu anlattılar. Öğrenciler  konuşmalarının devamında komşumuz Suriye ile ilişkilerimizin ABD eksenli olduğunu, ülkemizde kurulan füze kalkanlarının tehlike oluşturduğunu söyleyerek genç nesil olarak tedirgin olduklarını bu konuda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözünün tekrar hatırlanması gerektiğini söylediler.

  Öğrenciler, Turgut Baş’a ilçenin menfaatleri doğrultusunda verilecek görevleri layıkıyla yerine getireceklerini, Gerze’de bulundukları süre içersinde Gerze’nin daha yaşanır bir yer olması için elinden geleni yapacaklarını söylediler. Ardından bu ziyaretlerini sık sık gerçekleştireceklerini, aynı dünya görüşüne sahip insanların bir araya gelerek sinerji oluşturması gerektiğinin altını çizdiler.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2012, 09:22
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER