MHP’de Durmak Dinlenmek Yok…

MHP’li kadınlar 7 Haziran seçimleri için dur durak bilmeden çalışıyorlar.

 MHP’de Durmak Dinlenmek Yok…

  Ülkenin her anlamda geleceğini yeniden belirleyecek 7 Haziran seçimleri dolayısıyla, seçime katılacak tüm siyasi partilerde olduğu gibi (MHP) Milliyetçi Hareket Partisinde de yoğun bir faaliyet gözleniyor.

İlçe pazarının kurulmasını fırsat bilen MHP Gerze İlçesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Çelik nezaretinde pazaryerine MHP standı açtılar.

Açılan stantta MHP’nin 7 Haziran seçimleri için vaatlerinin sıralandığı, Milletvekili adayları Mustafa Meftun Çağlar ve Rahmi Öztürk’ün özgeçmişlerinin tanıtıldığı broşürlerini vatandaşlara dağıtan partililer, Gerzelilerin yoğun ilgi ve alakası karşılaşmış olmaktan son derece memnunlar.

Çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Gerze MHP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Çelik; “Ülke olarak son derece hassas bir süreçten geçmekteyiz ve bu bilinçle partimiz MHP’nin başarısı ve ülkemizin geleceği için seçmenleri aydınlatmaya ve onların doğru tercihler yapmaları ve bu tercihlerin ülke yönetimine yansıması için partililerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. MHP olarak hedefimize ulaşacağımızdan kuşkumuz yok.” dedi.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 16:08

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER