MHP’li Ali Çakır Gündemi Değerlendirdi.

“Tüm vatandaşlarımız için partimizin kapısı açık.”

MHP’li Ali Çakır Gündemi Değerlendirdi.

MHP Sinop İl Başkanlığı tarafından olağan istişare toplantısı il ve ilçe başkanlarının katılımı ile parti binasında düzenlendi. Toplantıya tüm ilçe başkanları da hazır bulundu. Gündem maddeleri ile toplantı devam etti. Genel merkezde yapılan toplantı sonrası ilde yapılan toplantıda İl Başkanı Ali Çakır gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Genel merkezimizin vizyonunda 15 Temmuz olayları hala aynı sıcaklığını korumakta, tedirginlik devam etmektedir. Genel merkezimize ve parti teşkilatlarımıza çok sayıda talep dilekçeleri almaktayız mağdur olanlar için partimizde oluşturulan komisyona bu talepleri gönderiyoruz ve demokratik bir siyasi akış için çalışmalarımız oluyor bu noktada ilçe başkanlarımız ile yol haritası belirleyip hassasiyet içinde süreci takip ediyoruz.

Bu siyasi süreci yaşarken her zaman halkımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz ve bu süreçte haksızlık yaşamış kişileri tekrar değerlendirmek üzere teşkilatımız ile beraber çalışıp ilgili mecralara da ulaşıp bir siyasi partinin aslı görevi olan seçmenine ve halkına vatandaşına sahip çıkıyor yardımcı oluyoruz.

Ayrıca halkımızın artık ilçe başkanlarına gidip derdini söyleyebilmeli. Sadece seçim dönemlerinde siyasi partiler halkın yanında olmamalı. Bir muhalefet partisi olsak da bize düşen görevler hep var ve var olacak.

İl başkanlığı parti binamızı sürekli açık tutup halkımızın iş ve işleyiş engellerini ortadan kaldırmak da bir siyasi partinin asli görevidir ve şu anda biz sağı solu olmaksızın bunu yapıyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve teveccühle daha güzel bir Sinop, Türkiye için yılmadan Allah’ın izni ile devam etme kararlığından vazgeçmeyeceğiz. Bu vesile ile katılan tüm ilçe başkanlarına teşekkürlerimi sunuyorum ve halkımızı da en samimi duygularım ile selamlıyor Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.                  

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 10:37
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER