Mikrofon Vatandaşta.

Değerli Gerze Gündem Haber Okurları; artık mikrofon sizin elinizde.

Mikrofon Vatandaşta.

  Gücünü yalnızca sizden alan “ taraf değil, haberciyiz” ilkesinden yaşadığı tüm zorluklara rağmen hiçbir ödün vermeden yoluna devam eden gazeteniz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, dokunulmamış, konuşulmamış, ya gündeme taşınamamış, ya da gözden uzak tutulmaya çalışılmış konuları gün ışığına çıkarmaya ve sizlerle paylaşmaya devam ediyor.

Gerze gündem haber olarak, köy ve köylülerimiz için son derece yaşamsal bir projeyi hayata geçirmeye karar verdik ve düştük yollara. Aylardır projenin alt yapı çalışmaları için köy köy dolaşan çalışanlarımız, çalışmalarında son noktaya geldi. Artık proje sizlerle paylaşılmaya hazır.

Projeden kısaca söz etmek istiyoruz.

Bundan böyle konukları olduğumuz bir köyümüzün başta yol ve su olmak üzere tüm sorunlarını, köy muhtarları ve köylülerle yaptığımız röportajları, yerinde tespit ettiğimiz görüntülerini en ince ayrıntılarına varıncaya kadar, her Cuma internet sitemizde fragman olarak paylaşıp, her Pazartesi günü de “Mikrofon Vatandaş” ta adlı programda gündeme taşıyacağız.

Amacımız; bugüne kadar yatırımlardan hak ettiği payı alamayan, nerede ise kaderine terk edilmiş, köy ve köylülerimizin feryatlarına kulak vermek, sorunlarını bizzat yerinde tespit ederek kamuoyunun gündemine taşımak ve yetkililerin dikkatini bu noktalara çekebilmektir.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2012, 22:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
köylü
köylü - 12 yıl Önce

bu tür haberleri yapmak cesaret ve yürek ister.

yüksek köylü
yüksek köylü - 12 yıl Önce

bizleri düşünen biri çıktı herhalde

istanbuldan elmas
istanbuldan elmas - 12 yıl Önce

bizim köylere sadece seçimden seçime geliyorlar, bizlerin sesini duyurursanız minnettar oluruz.

HÜSEYİN BODUR.....................................
HÜSEYİN BODUR..................................... - 12 yıl Önce

çok i̇yi̇ tasarlanmiş ve düşünülmüş hari̇ka bi̇r geli̇şme bu..tebri̇k edi̇yorum keşke o mi̇krofon i̇st ki̇ tv canli yayinimidan önce olmuş olsaydi neler konuşaçaktim nelerrrrrrr...?????????????????????başarilarinizin devamini temenni̇ edi̇yor gözlerini̇zden öpüyorum.

gazi
gazi - 12 yıl Önce

şu mikrofonu birde 19 mayıs mahallesi doktor bahattin caddesi gerze adresine tutsanızda şehrin göbeğindeki yol ve su sorunu nasılmiş görsenizz..

banner381
SIRADAKİ HABER