Muhtardan Kaymakama Plaket

Yamacık köyü muhtarı Cengiz Akgül ve azaları Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket sundular.

Muhtardan Kaymakama Plaket

  Kaymakamlık Makamında 28 Haziran 2013 Cuma günü saat 15.00 de gerçekleştirilen plaket törenine Muhtar Cengiz Akgül, azalar, Cemil Çelebi, Ramazan Kara, Cemalettin Çetinkaya, Cengiz Sarıkaya katıldılar.

  Muhtar ve azaların köylerine yaptıkları hizmet, gösterdiği ilgi ve verdiği desteklerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkürlerini sunmalarından sonra plaket töreni gerçekleştirildi. Plaket töreninde yaptığı konuşmada muhtar Cengiz Akgül; “Bizim her zaman yanımızda oldunuz, çekinmeden makamınıza gelerek her türlü sıkıntımızı sizinle paylaştık, her türlü desteğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.

  Kaymakam Metin Kubilay ise duygularını “Sizlerin katkılarıyla güzel şeyler oluyor, sizlerle gurur duyuyorum. Sizler bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız, köylerimizin ihtiyacının giderilmesi için çalışıyoruz, her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu tür ince davranışlar moral ve motivasyonumuzu yükseltiyor, hepinizi çok teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2013, 08:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa çelebi
mustafa çelebi - 11 yıl Önce

vay cemil amcam cemalettin dayı

banner381
SIRADAKİ HABER