Muhteşem Düğün

27 Temmuz 2019 Cumartesi saat 20 00 da North Star Hotel Havuz Başında gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle Şeyma ve Aykut hayatlarını birleştirdi.

Muhteşem Düğün

Uykur ve Belovacıklı aileleri, North Star Hotel Havuz Başında gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlilerle tek tek ilgilendiler. Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler. Gecenin çiftleri düğünün ilk danslarını gerçekleştirdikten sonra düğün törenine katılan davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti. Muhteşem düğüne katılanlar gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar.

Damadın babası Gerze PTT Müdürü Rıza Belovacıklı bu mutlu günlerine katılan ve katılamayıp telgraf çeken herkese teşekkür etti.

Gerze Gündem Haber Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 5 yıl Önce

yuva kuran gençlerin her iki aile büyüklerini tebrik eder,genç evlilere yaşam boyu sağlıklı mutluluklar dileriz...

Has gerzeli
Has gerzeli - 5 yıl Önce

sayın editör;
muhteşem düğün hakkında çok güzel yazı yazmışsınız.gerçekleri duyduklarınızı yazmışsınız.
.tarafsız yazılarınız için sizlere teşekkür ederiz.bu vesile ile genç çiftleri bir ömür boyu mutluluklar dileriz.ayrıca her iki aile büyüklerininde tebrik ederiz.

The'ye
The'ye - 5 yıl Önce

tebrik edeceğinize asıl siz bitmişliğinizin çırpınışlarını yapıyorsunuz.evet düğünün muhteşem olduğunu tüm herkesçe biliniyor.ama her nedense siz neden kabüllenemiyosunuzki.

Kenan UYKUR
Kenan UYKUR - 5 yıl Önce

Rabbim Her İki Aileye ve Güzide Yavrularımıza huzur mutluluk ve hoşgörü nasip etsin temennilerimle ömür boyu nice yıllara Mübarek olsun İnşaAllah.

Özbey Uğurluyer
Özbey Uğurluyer - 5 yıl Önce

Allah mutluluklarını daim etsin bir ömür boyu Bir yastıkta inşAllah

GERZELİ
GERZELİ - 5 yıl Önce

Allah mutluluklarını daim etsin.genç çiftlere ömür boyu mutluluklat dileriz.
gerçekten muhteşem bir düğündü.

Kenan  çam
Kenan çam - 5 yıl Önce

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim

H.D
H.D - 5 yıl Önce

hayırlı olsun.Allah mutluluklarını daim etsin.
gerçekten muhteşem bir düğündü.north star oteli böyle düğün merasimi görmedi.her şey mükemmeldi.zaten editör de çok güzel yazmış.teşekkürler.


banner381
SIRADAKİ HABER