Mutluluğa Yelken Böyle Açılır

Gülçin ve Cem mutluluğa giden yolda kendi düğün salonlarının açılış kurdelelerini keserek başladılar.

Mutluluğa Yelken Böyle Açılır

  Belki de ülkemizde ilki gerçekleştiren Gülçin ve Cem düğün törenlerinde Köşk Mahallesi Alaattin Şahin caddesinde eski adıyla Ali Kuzu çay bahçesi olarak da bilinen mekanın yeni yüzü olan Cadde Düğün salonunun açılış kurdelesini keserek ilk kendi düğünlerini yaptılar.

  Genç çiftler, “Eski Ali Kuzu çay bahçesini Gerzemize yakışır şekilde Cadde Düğün Salonuna çevirdik. İlk rezervasyonu da kendimize yaptık. Hal böyle olunca da 'Neden çifte mutluluğu yaşamayalım' dedik. Evet önce salonumuzu açtık sonra düğün törenimizi yaptık. Bundan sonra mutluluğa yelken açacak çiftlerimizi Cadde Düğün salonuna bekliyoruz.” dediler.  






































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2013, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
fikriye arslan
fikriye arslan - 11 yıl Önce

maaşallah çok yakışmşsınız yeni mekanınız hayırlı olsun canlarım

H.Cem AŞICI
H.Cem AŞICI - 11 yıl Önce

dostum ve ortağım murat kısa'ya teşekkürü bir borç bilirim. çalıştığımız süre boyunca benim yorulmamamı ve rahat etmemi sağlayan yegane insan olarak... organizasyon şirketinin çoğu kötü organizesine rağmen çok keyifli bir akşamdı diyorum. çünkü ortada olan birçok açığı adlarını dilimden düşürmediğim arkadaşlarım gerçekleştirdi.hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi tekrar iletiyorum.saygılarımla.

banner381
SIRADAKİ HABER