Müze Müdürlüğü: "Güvenlik Tedbirleri Alınsın"

Sinop Müze Müdürlüğü "Okullar Caddesindeki tarihi binanın güvenlik önlemlerini alın." dedi fakat yayalar mağdur oldu.

Müze Müdürlüğü: "Güvenlik Tedbirleri Alınsın"

Edinilen bilgiye göre Hamidiye Mahallesi Okullar Caddesindeki tarihi binanın sahibi Orhan Ercan'ın, binanın göçme riski olduğundan dolayı Sinop Müze Müdürlüğü'ne müracaat etmesi sonucu, müze yetkilileri binanın göçme riskinin olmadığını belirterek güvenliğinin yetkililer tarafından alınmasını istedi. Güvenlik için bina önüne kurulan barikatlar sonrası kapatılan kaldırım ise yayaları şaşkına çevirdi. İlçenin en işlek caddelerden biri olan Okullar caddesindeki bu manzaranın ne kadar devam edeceği  ilçe sakinlerinin merak konusu olurken yayalar alınan tedbiri oldukça komik buluyor.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 11:42

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nami Kalay
Nami Kalay - 6 yıl Önce

BU CADDE DE AŞIRI HIZDAN KAZALAR OLUYOR BİR SÜRE ÖNCEDE MOTORSİKLET YAŞLI KADINA ÇARPMIŞTI-BU BİNANIN BULUNDUĞU KISIM VİRAJ GÖRÜNMEZ LİK YARATIYO AŞAĞIDAN YUKARIDAN HIZLA KOPMUŞ GELEN ARAÇLAR YEHLİKE YARATIYOR-BU YOLUN BU KESİMLERİNE HIZ KESİCİ SETLER KONULMALI

Ayhan Kul
Ayhan Kul - 6 yıl Önce

her yerde alınan önlem gibi,yaya geçidini kapatırsın,birde girmek yasak olur biter,hani kamyonlarla tonlarca ağırlıktaki taşların açıkta taşınıp taş düşebilir levhasıyla önlem alınırmış gibi,sorarsan medenileşiyoruz..

adsız
adsız - 6 yıl Önce

yukarıdan çürük tahta ve kiremitler yayaların kafasına düşünce de konik bulur, gülerler artık. bana bir şey olmaz kafası işte bunlar hep.

Nami Kalay
Nami Kalay - 6 yıl Önce

geç oldu küçük bir çocuğa araba çarptı 2 bacağı ve kalçası kırık babasının sosyal güvenceside yokmuş arabayla vuran kişiden davacıda olunmamış.o bariyerleri o kaldırıma koyarken koyan ve koyduranlar bu çocuğun vebalini kim ödeyecek.kii o kazadan yaklaşık bir ay önce gazeteci bir arkadaşımı arayarak kaza olabilir öngörümü anlatmış daha gerçekçı tetbirler alınmasını önnermiştim.geçmiş olsun

banner381
SIRADAKİ HABER