Müzik Dolu Gece

Gerze Belediyesi Konservatuarı'nın hazırlamış olduğu konsere ilgi yoğundu.

Müzik Dolu Gece

Gerze Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusunun 23 Ocak 2016 günü, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde verdiği  ''Yeni Yılda Nağmelerde Yolculuk" konseri müzik severler tarafından son derece yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Konsere Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

    Türk Sanat Müziği Koro Şefi İbrahim Kocabıyık yönetiminde sahne alan koro seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerden alkış topladı.  Hafızalara kazınmış şarkıların seslendirildiği konserde dinleyicilerin de şarkılara katılımıyla unutulmaz bir gece yaşandı. Gecenin sonunda söz alan Koro Şefi İbrahim Kocabıyık, Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı'ya bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Koroya çiçeklerini takdim eden Belediye Başkanımız, sanata ve sanatçıya desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade ederken, ilçemize yeni müzisyenler kazandırılması için çabalarının süreceğini belirtti.

Konser çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 14:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER