Nasıl? Güzel olmaz mı?

Gerze güzelleşiyor. Ama daha güzelini istemek de hakkımız.

Nasıl? Güzel olmaz mı?

  Gerze’de nüfus yoğunluğunun artmasına paralel olarak, yüksek miktarda konut ihtiyacı ortaya çıktığı çok açık. Tabiî ki bu ihtiyaç beraberinde konut sayısını artırıyor, ortaya çıkan betonlaşma sonucu yeşil alanların miktarı yok denecek kadar azalıyor. Böylesi bir ortamda yeşil alana ve doğal ortama duyulan özlem de haliyle artıyor.

Bir belediyenin öncelikli görevlerinden biri, yerel halkın bu ihtiyaçlarını gidererek; beton yığınları içerisinde bunalan insanlarımıza rahat nefes alabilecekleri, spor ve yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri yeşil alan sunmak, park ve doğal bahçeler inşa etmektir.

Biz de Gerze Gündem Haber olarak belediye dükkanlarının önündeki alan için bir proje sunuyoruz. Yıllardır atıl olarak duran bu alana yapılacak yeşil alan, bir nebze olsun insanlara doğal ortamda, monotonluktan uzaklaştırarak fiziksel ve zihinsel bir feralık vereceğini düşünüyoruz.

Sizce de öyle değil mi?










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 11:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ferhat arat
ferhat arat - 9 yıl Önce

Peki yağışlı havalarda resmi törenleri ilçe stadı yerine nerede yapmayi düşündünüz? Buna da bir plan olsa gerek?
Editör Notu: Törenler Atatürk Anıtı önünde yapılırken yan tarafta sadece öğrenciler oluyor o alan boş bırakılabilir. ilginize teşekkürler.

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

atatürk heykeli̇ de yeni̇leni̇rse çok güzel olur.

Fatih
Fatih - 9 yıl Önce

gerçekten güzel olur güzel gerze için şirin gerze için görünüm kazandırır.

kartaltepeli
kartaltepeli - 9 yıl Önce

merhaba,

hükümet konağı değişsin lafım yok da yan tarafı çiçek bahçesine ne gerek var çok mu önemli sizce?

başka yapılacak şeyler diğer belediye şunu yapmış hadi onu yapalım biraz kafamızı çalıştırsak da gerzemizi daha güzel daha modern yapsak olmazmı hükümet konağı yan tarafı çiçekli böcekli yapsak ne fayda var ilçemizde ilerki günde su kesintileri olacak sonra çiçekleri böcekleri susuz bırakıp kuruyacak örneğin bir alışveriş merkezi yapsak otogar taşınsa neden olmasın

tarafsız
tarafsız - 9 yıl Önce

noldu dükkanının önümü kapandı

kartaltepeli
kartaltepeli - 9 yıl Önce

dükkanım yok ki kardeşim ticaretle uğraşmıyorum işçi emekçi birisi olarak sana uludağ gazoz ısmarlamak istiyorum harbiden içimden geldi. gazoz kapağını saklarsan beni hatırlarsın. böyle düşünceler oldukça gerze hep geriden gelir tv'den başka yerden görerek güzelmiş keşke burda olsaydı deriz. başkaların zoruna gitmesin. geldiğimde bearaber gazoz kapağı oynarız .

kartaltepeli
kartaltepeli - 9 yıl Önce

evet @tarafsiz kardeş dükkanım yok rahat ol

rasim özmen
rasim özmen - 9 yıl Önce

başka yapılacak birşey yokta bu planmı kaldı yollar yarılır yapılmaz bu plan mı yapılacak ilk önce alt yapıyla ilgilensin belediyemiz ....

banner381
SIRADAKİ HABER