Neden Gerze’ye 95 Kişi

Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Gerze’ye 95 kişi uygun görüldü.

Neden Gerze’ye 95 Kişi

  Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Gerze’ye 9 ay süreli çalıştırılmak üzere 40 kişi Gerze Milli Eğitim Müdürlüğüne 50 kişi Gerze Özel İdaresine ve 5 kişi de Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde toplamda 95 kişi alınacağı öğrenildi.

İl ve ilçelere göre dağılım ise şöyle:

·         Sinop Merkez 420 kişi

·         Boyabat 290 kişi

·         Ayancık 150 kişi

·         Gerze 95 kişi

·         Durağan 190 kişi

·         Saraydüzü 60 kişi

·         Erfelek 70 kişi

·         Türkeli 95 kişi

·         Dikmen 60 kişi

  Yetkililerden alınan bilgiye göre, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde geçen yıl Gerze’de 112 kişinin çalıştığı bu yıl ise bu rakamın 95’e düşürülmüş olduğu görülmekte. Geçtiğimiz yıl çalışanlarla beraber bu yılki yeni müracaatlarla toplam rakamın 300’ün üzerine ulaştığı edinilen bilgiler arasında.

  Gerze Gündem Haber olarak, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde çalışmak isteyipte çalışamayacak işçiler adına, geçen yılki rakamın günümüz şartlarında her geçen işsizliğin artığı ve ilimiz ilçelerinde nüfusunun tek arttığı ilçemizde neden yükseltilmeyip düşürüldüğünü ve bu dağılımın il ve ilçelerinde neye göre yapıldığını yetkili mercilere soruyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 09:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli vatadaş
gerzeli vatadaş - 11 yıl Önce

ayancık millet vekili var boyabattan da sinop vilayet durağan boyabatın kardeşi geri kalan önemli deyi yetinirler çünki sahip çıkan yok

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

sevgili editör ; habercilik yapıyorsan gerçekleri yazsan daha iyi olur.demişsin ki kayıtlar 300 kişiyi geçti gerze kayıtlar daha başlamadı ki 300 kişyi geçsin.duyma haberler yapmayın.
EditörNotu: Kayıtlar değil müracaatlar diye yazılı ve gerekli yetkili ağızdan alınan rakamlar. ilginize teşekkür ederim.

halil yaşar
halil yaşar - 11 yıl Önce

gerzede yetkili yok gerzeye sahip çıkan yok gerzedeki yetkililer insanları sadece seçimde tanıyorlar

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

o zaman is kuru birarayiniz

çakıcı
çakıcı - 11 yıl Önce

dikmenin nüfusu kaç kişiki zaten... bide 60 kişi vermişler dikmene bakarak gerzenin 260 360 olması gerekmiyormuydu

ss gerze
ss gerze - 11 yıl Önce

bu işin başarılmasında katkısı olan ak parti ilçe başkanlığını tebrik etmek lazım :( ilçemiz için canla başla çalışarak ilçemizin kalkınmasına, hükümetten gelen desteklerde ilçemize aslan payını koparlamalarında çok büyük başarı elde ederek kapasitelerini ve başarılarını göstermişlerdir. ama geriden.. düşündürücü ve üzücü bir durum.

falancı
falancı - 11 yıl Önce

boyabatlı vekillere oy vermeyin kardeşim. bunlar gerze düşmanı. uyan gerzeli uyaaaann.

Kadir Gündoğdu
Kadir Gündoğdu - 11 yıl Önce

falan kişi şunu bilmelisiniz ki toplum yaranına calışma projesinden en fazla ödenek alan 3 ilden biri sinop vekilimizin hakkını yemeyin haksızlık etmeyelim kastamonu ve ilçeleri dahil toplum yararına çalışmak üzere bu yıl toplam 250 kişi alınacak aradaki fark görün bu vekilimizin çapaları ile olmuştur kendisine teşekür ederiz ve gelelim gerze'nin işine gecen sene bizim toplum yararına kontenjanımız 150 idi belediye aporlerinden günde 10 sefer anos yapıldığı halde 150 kişi çalışacak kişi bulamadık 112 kişi müracat oldu ve işe başladı ve bizim kontenjanda fazla müracat yapan ilçelere kaydı şimdide kalkıp vekile ve ya birilerine suç yüklemeye kalkmayınız ama yine kontenjanımızı artırmaya çalışıyoruz inşallah başaracağız önce şuçu kendinizde bulalım 112 kişi ile başlanan işçi alımı 6 ay içinde 90 lara düşdü 22 kişi işi beğenmeyin çıktılar işten


banner381
SIRADAKİ HABER