Ödüllendirildi

Yaşayan Şehirler Platformu tarafından düzenlenen “Şehir Ödülleri” töreninde ödülünü almak üzere Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı İzmir’de

Ödüllendirildi

İlk olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; 01 Eylül 2016 tarihinde “Kardeş Belediye Protokolü” imzaladığı İzmir Gaziemir Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyarette Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile birlikte İzmir Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Önal tarafından karşılanan Belovacıklı ilçemizi tanıtan hediyeleri takdiminden sonra sohbet etti. Ardından gerçekleştirdiği sohbette; “Bir sene önce ilçemizde gerçekleştirdiğimiz Mutluluk Festivali kapsamında Gaziemir Belediyesi ile “Kardeş Belediye Protokolü” imzalamıştık. Bu doğrultuda ikili ilişkilerimizi her zaman verimli tuttuk. Ödül vesilesiyle de gelmiş olduğumuz İzmir’de Gaziemir Belediyesi değerli Başkanı Sayın Halil İbrahim Şenol ve İzmir Sinoplular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Önal’a ziyaret gerçekleştirdik. Sık sık iletişim halinde olduğumuz Belediye Başkanımız ve Dernek Başkanımız ile birlikte hasret gidererek ilçemizde gerçekleştirdiğimiz projeler hakkında bilgi verdik. Bizlere sağlamış olduğu misafirperverlik ve yardımlardan dolayı Gaziemir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ardından, Yaşayan Şehirler Platformu tarafından, şehirlerimizin geleceğine ışık tutmak, ülkemizdeki başarılı toplumsal fayda odaklı projeleri, uygulamaları ve uygulayıcıları desteklemek için düzenlenen Şehir Ödülleri, 29 Eylül 2017 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Aralarında valiler ve milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, kalkınma ajansları genel sekreterleri gibi pek çok seçkin katılımcının bulunduğu ödül töreninde, 20 adet kategori altında yılın en iyilerine ödülleri takdim edildi.

Gerçekleştirdiği insan ve toplum odaklı iyi uygulamalar ve örnek teşkil eden projeler ile Gerze Belediyesi ise jüri tarafından “Yılın İlçesi” ödülüne layık görülürken Ödül kabul konuşmasını yapmak üzere Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı sahneye davet edildi. Ödül takdiminin ardından konuşmasını gerçekleştiren Belovacıklı; “Öncelikle bu anlamlı ödülü bizlere layık gördüğünüz için değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum. İnsana hizmet politikamızdan taviz vermeyerek çıktığımız bu anlamlı ve meşakkatli yolda vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak adına birçok proje gerçekleştiriyoruz. En önemli unsurların başında ise Gerze Belediyesi bu projeleri kendi bütçesi ile gerçekleştiriyor. Devletten destek almadan gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar ile sizler tarafından bu ödülü almak bu yüzden büyük önem arz etmekteydi. Tüm jüri üyelerine ve katılımcılara bu anlamlı organizasyon için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER