Ödüllendirildik…

Kaymakam Metin Kubilay Gazeteniz Gerze Gündem Haberi plaketle ödüllendirdi.

Ödüllendirildik…

  Yayın hayatına başladığımız yaklaşık beş yıllık zaman dilimi içersinde sadece ve sadece doğruların izini sürerek, okuyucusu ile “taraf değil haberciyiz” ilkesinden ödün vermeden paylaşan bir gazetecilik anlayışı ile çıktığımız yolda, her türlü olumsuzluk ve imkansızlıklara rağmen yolculuğumuzu yılmadan sürdürmeye devam ediyoruz.

Her türlü dogmalardan uzak, her fikre aynı mesafede durabilmeyi şiar edinmekteki amacımız halkımızın en doğru, en tarafsız ve en hızlı bir şekilde bilgi edinme hakkına duyduğumuz saygıdan kaynaklanmakta idi. Yolumuzu halen de aynı ışık aydınlatıyor.

“Meyve veren ağaç taşlanır” misali bazan haksız ve kasıtlı eleştirilere maruz kalsak da, yolumuz zaman zaman “mahkeme koridorları” na da düşse, sunduğumuz “meyve”’ lerin “kıymetinin” bilinmesi bu yoldaki en büyük güç kaynağımız olmaya devam ediyor.

Değerli okurlar;

Bunun en son örneğini bugün yaşadık ve bu yolda doğru bir güzergah belirlediğimizi görmek bizi fazlasıyla mutlu etti. İlçe Kaymakamımız Metin Kubilay tarafından “ Kaymakamlıkça yürütülen hizmet ve projelere yapmış olduğumuz katkılardan “ dolayı gazeteniz Gerze Gündem Haber plaketle ödüllendirildi. Şahsım, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bekir Demirci ve gazete çalışanlarımız adına aldığımız bu ödül, bundan önce aldığımız tüm ödüllerde olduğu gibi gazetemizi daha iyi ve güzel işler üretme konusunda kamçılayacak, Gerze’mizin günü, ve geleceğine sunacağımız hizmetler konusunda bizleri teşvik edecek. Aldığımız bu ödülü hak ettiğimizi düşünüyoruz ve bu doğrultuda değerlendiriyoruz.

Kaymakamımız Metin Kubilay’ a göstermiş oldukları duyarlılık, nezaket ve incelik dolu tutumu için teşekkürlerimizi sunuyor, Gerze’ ye hizmet için çıktığı yolda başarılarının devamını diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 14:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 11 yıl Önce

gerze gündem haberi başarılarından dolayı bizler de tebrik ederiz.

HÜSEYİN BODUR...
HÜSEYİN BODUR... - 11 yıl Önce

tebrik ediyorum, başarılaerınızn devamını temenni ediyor, gözlerinden öpüyorum....

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 11 yıl Önce

tebrik ederim. şu mesaj çok önemli;
"her türlü dogmalardan uzak, her fikre aynı mesafede durabilmeyi şiar edinmekteki amacımız halkımızın en doğru, en tarafsız ve en hızlı bir şekilde bilgi edinme hakkına duyduğumuz saygıdan kaynaklanmakta idi. yolumuzu halen de aynı ışık aydınlatıyor."

yazı işleri müdürü bekir demirci ile birlikte bu çizgiden bir miktar savrulma hissettiysem de bunu inkşaf adına bir yön bulma arayışı olarak yorumluyor, emin olmak için biraz daha zaman geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

syg,
gka

banner381
SIRADAKİ HABER