Ödülü Hak Ettiler

Nebiye Acar ve Sema Acar Gerze merkez ve köy okullarına yardımda bulundular. Yardımlarından dolayı anne ve kızına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Ödülü Hak Ettiler

  İsmail Özseçkin Vakfının kurucuları olan anne ve kızı Nebiye Acar, Sema Acar Gerze’de 233 tane öğrenciye yardımda bulundular. Gerze merkez ve köy okullarındaki yardıma muhtaç olan öğrencilere çeşitli yardımda bulunarak çocuklarımızı sevindirdiler. 26 Aralık 2013 Perşembe günü Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Nebiye Acar, Sema Acar Gerze merkez ve köy okullarına giderek bizzat öğrencilere kışlık kaban, ayakkabı, kazak ve pantolon dağıtımını gerçekleştirdiler. Yardımlarından dolayı Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar Nebiye Acar ve Sema Acar’a Kaymakamlık makamında teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninde Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna hazır bulundu.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar konuşmasında,” Nebiye- Sema Acar İsmail Özseçkin Vakfı kurucuları ve artık Gerzeli oldular. Sağ olsunlar bize ulaşıp 233 tane muhtaç öğrencimize yardımda bulundular. Bugün yapılan yardımları dağıttık. Teşekkür Plaketi takdim etmek istedim. Nebiye-Sema Acar ÖSEV’in Gerze’ye uzanan eli. Yardımlarından dolayı ÖSEV’e ve Nebiye-Sema Acar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Nebiye Acar ise konuşmasında,” Burada olmaktan çok mutluyuz. Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Samimiyetle bize yardımcı olan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’a, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’e ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna’ya teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın devamının geleceğine inanıyoruz.” dedi.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 08:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eğitimci 78
Eğitimci 78 - 10 yıl Önce

hayra vesile olan herkese öğrenciler adına teşekkürü bir borç biliriz.

banner381
SIRADAKİ HABER