Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayınlanan kutlama mesajları:

Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları


Altay’dan Kutlama

CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

 

Büyük özverilerle gelecek kuşakları yetiştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak çalışan değerli meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler gününü içtenlikle kutluyorum.

Başöğretmenimiz Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet yolunda fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesilleri yetiştirmenin sorumluluğunun üzerinde olduğu değerli öğretmenlerimizin, yaşadıkları başta mesleksel olmak üzere ekonomik vb sorunların kararlı ve öncelikli politikalarla son bulacağına içtenlikle inanıyorum. Ailelerince büyük fedakârlıkla okutulan ama ataması yapılmayan öğretmenlerimizin ivedi olarak öğrencilerine kavuşmasını bekliyorum

Bu duygularla, gelecek 24 Kasımların bugünlerden daha mutlu ve geleceğe daha umutlu bakılacağı günler olması dileğiyle, tüm meslektaşlarımın ve atama bekleyen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum.

            Engin ALTAY

            CHP Grup Başkanvekili

            Sinop Milletvekili



Köşger’den Kutlama Mesajı

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile mesaj yayımladı.

Köşger, mesajında, öğretmenlerin geleceği şekillendiren, topluma milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerler kazandıran, sevginin, bilginin hoşgörü ve anlayışın temsilcileri olduğunu ifade etti.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmen" unvanının verildiği gün olan 24 Kasım'ın Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandığını hatırlatan Köşger, şöyle devam etti:

"Yeni neslin ve geleceğin mimarı olan öğretmenlerimizin bu özel gününü paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Öğretmenler geleceği şekillendiren, bizlere milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerimizi kazandıran, sevginin, bilginin hoşgörü ve anlayışın temsilcileridir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk 'Öğretmenler, Cumhuriyetin fedakâr muallim ve mürebbileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' sözüyle öğretmenliğin önemini ifade etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

 

Belovacıklı’dan Kutlana

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kutlama mesajı yayınladı

24 Kasım ilim ve irfan ordusunun fedakar öğretmenlerine minnetimizin ifade edildiği önemli bir gündür.

En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkartmak için gerektiğinde hayatını feda etmekten çekinmeyen öğretmenlerimiz, dünden bugüne bizleri taşıdılar, bugünse çocuklarımızı yarınlara hazırlayarak ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde önemli görevler üstlenmektedirler.

Bu vesile ile; Başta Demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin mimarı ve kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, neslimizi aydınlatmak uğruna şehit düşen bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor. Ülkemize ve Milli Eğitime uzun yıllar hizmet etmiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Osman BELOVACIKLI

 

AK Partili Nazım Maviş’ten Öğretmenler Günü mesajı

Öğretmenlerimiz, aydınlık günlerin hazırlayıcısıdır; onlara minnettarız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, yayınladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, öğretmenlerin geleceğin inşası, çocuklarımızın eğitilmesi ve yetişmesini sağladıklarını hatırlatarak ‘Öğretmenlerimize minnettarız. Onlar hepimiz adına kutsal bir görev icra ediyorlar’ dedi. Maviş, açıklamasında, kendisinin de yıllardır eğitim camiasının içinde olduğunu hatırlatarak “Öğretmenlerimizin başarısı ve mutluluğu için hepimize görev düşüyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve MKKY Y. Üyesi Nazım Maviş’in 24 Kasım Öğretmenler Günü açıklaması şöyle;

Geleceğimizi inşa eden ve her birimizin hayatında unutulmaz izleri bulunan, başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.

Her biri hayatımızı aydınlatan birer yıldız olmuş tüm Aziz öğretmenlerimizi hürmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Hakka kavuşmuş olanlara rahmet diliyor, hayatta olanların ellerinden öpüyorum.

Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı eğitmek ve hayata hazırlamak gibi hepimiz adına kutsal bir görev icra ediyorlar. Pirimiz ve söz ustamız Yunus Emre’nin  ‘Eğer devlet gerekse akla danış / Mürebbisiz ileri varmaya iş.’ dizesinde söylediği gibi insanın ve toplumun gelişmesi geleceğin inşası için rehberlik yapıyorlar.

Öğretmenlerimizin bu ülkeye, milletimize ve insanlığa verdikleri karşısında ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Uzun yıllardır eğitim camiasının içinde bulunan birisi olarak öğretmenlerimizin taşıdığı misyonu yakinen biliyorum. Dünden bugüne hizmet aşkı ve şuuruyla bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Nazım Maviş

 

Tokmak’tan Kutlama Mesajı

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Öğretmenler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

DEĞERLİ KARDEŞLERİM;

Geleceğimiz, yarınlarımız, yeşermiş umutlarımızın gençlerimizin, çocuklarımızın yetiştiricileri olan Ülkenin gelişmesinde en büyük rollü üstlenen değerli öğretmenlerimize selam olsun. Türk tarihinde destanları yazmakla bitmeyen, her türlü şartta, zaman ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan bütün öğretmenlerimize selam olsun. Hz. Ali “Bana bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Kölesi Olurum” sözü eğitim ve eğitmenin önemini bizlere açıkça anlatmaktadır.
Bu vesile ile Çocuklarımıza iyi bir yetiştirici, öğretici, yeri geldiğinde anne ve baba olan Ülkemizin teminatları olan çocuklarımızı hazırlayan öncelikle, Baş Öğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik eder, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum...

 

Belediye Başkanı Ayhan Ergün'den Öğretmenler Günü Mesajı

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye’nin, öğretmenleri sayesinden geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ayhan Ergün mesajında şu sözlere yer verdi: "Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Öğretmenler, bütün bu özelliklerinin yanı sıra; özverili, idealist ve yurtsever yapısıyla diğer dünya uluslarına mensup Öğretmenler arasında onurlu bir yere sahiptir. En zor şartlarda, Anadolu’nun en ücra köşesindeki insanımıza ulaşarak, feragatlerin en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimize bu vesileyle sonsuz hürmet ve şükran hislerimi yinelemeyi görev sayıyorum.

Bu inanç ve düşünce ile 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, Ayancık' da ki ve ülkemizin dört köşesinde çalışmakta olan veya emekliye ayrılmış bulunan tüm öğretmenlerimize sağlık ve başarı dileklerimle saygılar sunarım." Dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 16:21
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER