Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde saat 13.30’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Öğretmenler Günü Kutlaması
HABERİN GALERİSİ
Öğretmenler günü 2014

Öğretmenler günü 2014

  Törene Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve okul müdürleri ile ilçemizde görev yapmakta olan öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile devam eden tören Gerze Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunmasıyla sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 14.00’te tüm yönetici, öğretmenler, emekli öğretmenler ve davetliler için 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla Anadolu Teknik Meslek Lisesi tarafından bir program hazırlandı.

Program, saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un kutlama mesajları okundu. Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz Öğretmenler Günü ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi.

Tokgöz’ün konuşmasının ardından Ortaokullar arası şiir yarışmasında birinci olan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Betül Ataman Öğretmen Sevgisi adlı şiirini okudu. Liseler arası düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ferhat Kütük, kompozisyonunu okudu.

Müzik öğretmeni Müşerref Saçar eşliğinde Öğretmen Marşı söylendi. Mesleğe yeni başlayan aday öğretmenlerin yemin etme töreni yapıldı ve 2014 yılında emekli olan öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgesi” verildi.

Tören, Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğretmeni Tolga Çolakoğlu’nun müzik dinletisi ile devam etti. Müzik dinletisinin ardından resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Gerze Garnizon Komutanı vekili Jandarma Başçavuş Alaattin Yanıktepe, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz tarafından verildi.
Fotoğraflar İçin Tıklayın.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 16:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER