Öğretmenlere Ek Gelir Müjdesi

Okullarda ve halk eğitim merkezlerinde açılacak olan "takviye kursları" öğretmenlere ek gelir fırsatı sağlayacak.

Öğretmenlere Ek Gelir Müjdesi

  Dershanelerin özel okula dönüştürülmesiyle birlikte okullarda ve halk eğitim merkezlerinde açılacak olan “takviye kursları” öğretmenlere yarayacak. Öğretmenler, okulda girdiği dersler dâhil toplam 40 saate kadar ders verebilecek. Böylece okulda haftada 21 saat derse giren bir öğretmen, 19 saat de takviye kursunda ders verebilecek.

 700 TL'ye Varan Ek Gelir Fırsatı

 Bu sayede takviye kurslarında ders veren öğretmenler, maaşlarına ek olarak ayda ortalama 700 liraya kadar ek gelir elde edebilecekler. Görevlendirmelerde bazı kriterler dikkate alınacak. Bilgi ve tecrübesi ile branşında deneyimli, çevresi ile iyi ilişkiler kurabilen, öğretme tekniklerine hâkim, teknolojik araç-gereçleri eğitim ortamında kullanabilenler, veli ve öğrencilerin istediği, alanında yüksek lisans yapanlar, öğretim teknikleri, sınıf yönetimi gibi alanlarda hizmet içi programları tamamlayanlar ve öğrencileri başarılı olan öğretmenler öncelikle tercih edilecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 11:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 10 yıl Önce

eğitim-öğretim ne hale geldi.öğretmene adam gibi geliri vererek yalnızca eğitim,öğretimi konuşmuyoruz,artık eğitimden elinizi ayağınızı çekin artık.yeter artık çorbaya çevirdiniz

banner381
SIRADAKİ HABER