Olayla İlgimiz Yok!

Durağan ilçesindeki olayları değerlendirdi.

Olayla İlgimiz Yok!

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Durağan’da yaşanan olaylarla ilgili bir basın bildirisi yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Durağan ilçesinde yaşanan asayiş olayları ile ilgili yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; Birlik ve beraberliğin en gerekli olduğu günlerde, yerel ve ulusal basına çıkan bizim de üzüntü ile karşıladığımız ve takip ettiğimiz Sinop İli Durağan İlçesinde yaşanan olaylarla MHP kesinlikle yan yana anılmamalıdır. Kaldı ki partimiz ve il teşkilatımız bu olayların yatışmasında en büyük etken olmuştur. Hali hazırda bu sürecin kolluk kuvvetleri takipçisidir. Türk polisine ve jandarmasına ve adli makamlara güvencimiz tamdır. Olayların cereyan etmesinin ardından teşkilatımız Durağan halkına her türlü desteği vermiş ve verecektir. Bu süreçte asil Türk gençliğini sağduyulu bir tavır sergilemesi için teşkilatımız girişimlerde bulunmuştur.

Bayrağımıza bu mübarek günlerde ve sonrasında hiçbir kuvvet engel olamayacaktır. Bu aynı hisle geçmişten günümüze ve yarın da bırakacağımız nesillerde böyle olacaktır.

Bölgemizde yaşanan bu ve benzeri olayların ne vatanımızın bir köşesinde ne bölgemizde yaşanma masını Allah’tan niyaz ederim. Bu vesile ile tüm halkımızı en derin kalbi duygularla selamlarım, Allah yar ve yardımcınız olsun.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 12:01
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER