Ölümünün 76. Yılında Anıldı.

Atatürk’ün ölümünün 76.yılı olması dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde saat 08.50’de Atatürk’ü anma programı yapıldı.

Ölümünün 76. Yılında Anıldı.

  Törene, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı vekili Jandarma Başçavuş Alaattin Yanıktepe, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, Gerze Mal Müdürü Ramazan Kurtçu, Gerze Tapu Müdürü İhsan sandıkçı, Gerze Özel İdare Müdürü Mustafa Biga, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören saat 09.05’te siren sesi eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı. Atatürk Anıtı Önünde Sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu.

Atatürk Anıtı önündeki tören bitiminden sonra Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan Atatürk’ü Anma Programı yapıldı.

Program, saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Okul Müdürü Vekili Mehmet Fenercioğlu tarafından yapıldı. Atatürk’ün yaşamından kesitlerin anlatıldığı slayt gösterisi izlendikten sonra Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Atatürk ile ilgili şiirlerini okudular.

Tören, Gerze Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Atatürk’ün sevdiği şarkıları grup olarak seslendirmesiyle sona erdi.
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 16:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin coşkun
hüseyin coşkun - 9 yıl Önce

tören gerze lisesi öğrencilerinin değil gerze meslek yüksek okulu öğrencilerinin hazırladığı şarkı sunumuyla bitti.
Editör Notu: İlginize teşekkür ederiz.

banner381
SIRADAKİ HABER