Onsuzluğa Alışamadık

Ölümünün 1. Yılında Recep Hoca’yı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Onsuzluğa Alışamadık

  Geçtiğimiz yıl bugün kaybettiğimiz emekli İngilizce öğretmeni Recep Gençoğlu (Recep Hoca)’nu ölümünün birinci yılında sevgi saygı ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.

Recep Hocanın kaybından duyduğu üzüntüyü şahsı ve öğrencileri adına bir kez daha dile getiren öğrencisi, gazetemiz yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşvavir Cumhur Çetin;

“ Bizlere hocalığı kadar babalık yönünü de hiç esirgemeden gösteren Hocamızın kaybının üzerinden l yıl geçmesine rağmen, ne acımızı dindirebildik, ne de bu gerçeği alışabildik. Her ikisi de ilk günkü tazeliğini korumaya devam ediyor.

O hoşgörünün, empatinin, sevginin ve saygının, tarifsiz bir simgesi olmanın yanı sıra bizlerin adeta babası gibi idi. Öğrencileri olarak bugün bir yerlerde isek bunda en büyük pay sahiplerinden biri tartışmasız hocamızdı.

Bu örnek insan, mükemmel eş ve baba, harika dedeye aramızdan ayrılışının 1.yılında ona ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlere saygıların en derinini sunuyoruz” dedi.

Ruhun şad olsun, mekanın ışıklarla dolsun Recep Hoca.
Saygılarımla

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 14:34

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
METİN TAHTACI
METİN TAHTACI - 9 yıl Önce

mekanin cennet olsun hocam.

Levent KİRAZ
Levent KİRAZ - 9 yıl Önce

bana ingilizceyi sevdiren ve bugün yabancı uluslu bir şirkette çalışıyorsam eğer bunu recep hocama borçluyum. ruhun şad , mekanın cennet olsun hocam.

ERBAY ALTUN
ERBAY ALTUN - 9 yıl Önce

kendi̇si̇ni̇ şahsen tanirim fakat i̇zledi̇ğm şu ki̇ merhum hocamz geri̇ye çok büyük bi̇r mi̇ras birakmiş oda karşilini görüyor mekani cennet olur i̇nşAllah

Mehmet Cengiz
Mehmet Cengiz - 3 yıl Önce

Ilk göreve başladığımızda maliye ile m.e.b. arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 4 ay maaş alamadan görev yapmıştık, öyle ki otelde kalacak ve ev tutacak paramız olmadığından is ve teknik eğitim atölyesi üstündeki 2×2.5 mt lik bir odada sen, ben, bir de ali öğretmen ile birlikte kalmıştık, 3 yatak yan yana sığmıyordu, güzel bir birlikteliğimiz ve zor fakat mutlu geçen günlerimiz oldu. Okul müdürümüz Yunus Güner o odayı vermeseydi çok zor günler geçirecektik. O zor günlerin arkadaşı unutmadık ruhun şad, mekanın cennet olsun inşAllah. Gözlerim yaşatarak bu yazıyı yazıyorum. Huzur içinde uyu dostum.

banner381
SIRADAKİ HABER