Onur Konuğu Belovacıklı

Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlemiş olduğu piknik şöleninin onur konuğu Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı oldu.

Onur Konuğu Belovacıklı

  22 Haziran 2014 Pazar günü İstanbul Pendik SİYAD Ali Karakuş Piknik alanında Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin ilkini düzenlediği piknik şölenine Onur Konuğu Gerze Belediye Osman Belovacıklı, İş Adamı Rasim Erdoğmuş, SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Muhtarlar, siyasiler, iş adamları Sinop’lu dernek üyeleri ve çok sayıda gurbetçilerimiz katıldı.

Piknik şöleni davul zurna eşliğinde folklor oyunlarıyla başlayarak “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programına katılan sporcu gençlerimiz, sanatçılardan Bayram Kaya, Şahmaral, Mehmet Dalgıç ve Aydın Sevim’in renklendirdiği programda davetlilere geleneksel keşkek, sırık kebabı, mantı ve gözleme ikram edildi.

Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin ikinci dönem ağalık yarışını Yıldızlar Alüminyumun sahibi Mecit Patı aldı.

Etkinlikte gösteri yapan sporcuları başarı bulan Onur Konuğu Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı hediyelerini verirken Gerze festivaline davet etti.

Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Civelek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve iş adamı Rasim Erdoğmuş’a katılımlarından dolayı hediye verdikten sonra kısa bir konuşma yaparak, “Yönetim kurulu ve üyelerimiz adına programımıza kilometrelerce uzaktan ve İstanbul’un çeşitli ilçelerinden katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.” dedi.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 10:18
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER