Onur Konuğu Sinop

29 Ağustos – 8 Eylül 2013 tarihleri arasında 82’inci kez gerçekleştirilecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yılki teması, "sağlık" ve partner ülkesi "Sri Lanka" olurken onur konuğu ili ise "Sinop" olarak belirlendi.

Onur Konuğu Sinop

  2005 yılında başlayan onur konuğu il uygulaması konuk olan il için büyük bir tanıtım fırsatı oluşturuyor. Bu fırsatı elde eden Sinop eline geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceği ve Sinop’un gerek doğal güzelliklerinin, gerek kültürel zenginliklerinin ve gerekse de ticari imkânlarının sergileneceği bu uluslararası platform tüm Sinoplular için büyük önem taşımaktadır.

  İZFAŞ tarafından gerçekleştirilecek 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alacak ürün grupları ise şöyle: Gıda Ürünleri - Gıda Teknolojileri ve Yan Sanayi, Binek Otomobil, Oto Yan Sanayi Ticari Araç, Bisiklet – Motosiklet, Yapı Malzemeleri ve İnşaat, İş Makinaları – Tarım Makinaları, İklimlendirme ve Yan Sanayi, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, IT Telekomünikasyon ve Enformasyon, Makina-Enerji, Finans Sektörü, Termal Turizm Sağlık, Hizmet Sektörü, Hediyelik Eşya, Tekstil, Ticaret Odaları, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları.

  Sinop’un ekonomik olarak da gelişen bir şehir olduğunu belirten KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürü Gürsel KIZILASLAN, böylesine bir uluslar arası platformda Sinop’un bu şekilde öne çıktığı bir fuarda Sinoplu firmalarında kendilerini göstermek için pek çok fırsatı olacağını belirtti. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen KOBİ’lere KOSGEB’in de destek verdiğini söyleyen KIZILASLAN, fuara katılmak isteyen KOBİ’lerin sınırlı sayıdaki KOSGEB destekli stant alanlarından birisine sahip olabilmek için KOSGEB Sinop Hizmet Merkezleri’ne başvurmaları gerektiğini önemle vurguladı.

Başvurular için.

KOSGEB

SİNOP HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Adres: Camii Kebir Mh. Sakarya cd. No:59 Kat :2  Sinop

Tel    : +90 368 261 57 67

Faks  : +90 368 261 57 79

https://twitter.com/SinopKOSGEBHMM

https:/facebook.com/groups/kosgebsinop

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 16:41
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER