Organik Pazar Açılıyor

Yakın tarihte Haftanın 7 günü hizmet verecek olan organik pazar yeri yapım çalışmalarını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yerinde inceledi.

Organik Pazar Açılıyor

İlçemiz Atatürk Mahallede Gerze Belediyesi tarafından halkın talebi üzerine haftanın 7 günü faaliyet gösterecek olan 800 metrekare kapalı alana sahip organik Pazar 15 gün içinde hizmete girecek.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Haftanın 7 günü hizmet verecek olan organik pazarımız tüm halkımıza hayırlı olsun. İlçemizin mevcut pazarı da günümüz şartlarında yeterli olmadığından zemin katının otoparklı uzay çatılı modern pazaryeri içinde projelerimiz bitmek üzere olup Haziran ayında KUZKA’ya sunacağız. Projemiz KUZKA’dan geçerse hibe yoluyla çıkmazsa belediyenin imkanlarıyla yapımına başlayarak 2018 yılı içerisinde hizmete sunacağız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 13:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarık Kulak
Tarık Kulak - 7 yıl Önce

Gerzenin çehresini değiştiren ve son yıllarda modern şekliyle güzel projelere imza atan Belediye Başkanı Osman Belovacıklıya ve çalışma arkadaşlarını takdir ediyorum.
Çalışmalarında başarılar diliyorum.Saygılarımla
Tarık KULAK /İstanbul

memo
memo - 7 yıl Önce

belediye başkanına başarılar dileriz ne yazık sol partiden olması gerze-nin geri kalmasına sebep olmuştur sanayisi çok geri kalması göç veren ilçe olması bizi üzüyor..

banner381
SIRADAKİ HABER