Otogargara’yı Sahnelediler

Gerze Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin sahneledikleri Yılmaz Erdoğan oyunu ayakta alkışlandı.

Otogargara’yı Sahnelediler

  Gerze Atatürk Ortaokulu Öğrencileri tarafından 08.Mayıs 2013 günü saat 20.30 da Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde sergilenen Yılmaz Erdoğan’ın eseri tek perdelik komediye Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu, ilçedeki okul ve daire müdürleri ile öğrenciler katıldı.

  Okul öğretmenlerinden Fatih Arslan ve Gökhan Dizdar’ın yönettiği ve sahneye koyduğu oyuna geçmeden evvel, okul öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi gezilerek, okul öğrencilerinin yazdığı Yağmur Kuşağı isimli kitap isteyenlere imzalanarak ücreti karşılığı dağıtıldı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra, Atatürk Ortaokulu Müdürü Hasan Kaya açılış konuşmasını yaptı ve ardından oyun izlendi. 

 Okul öğrencilerinin son derece başarılı bir performans sergiledikleri oyun, izleyenler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Oyunun bitiminde oyuncular tarafından açılan “Vatan Size Minnettardır, Ruhlarınız Şad Olsun” yazılı pankart salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Program protokolün sahneye çıkarak oyuncuları kutlaması ile son buldu.
Haber: Nurgül Gençay



































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öğretmen
Öğretmen - 11 yıl Önce

okul gecemize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz.

BORA AKGÜL
BORA AKGÜL - 11 yıl Önce

çok emek verilerek hazırlanmış bir tiyatroydu. öğretmenleri ve öğrencileri bu başarılı çalışmaları için kutlar, tiyatronun alışkanlık hale gelmesini dilerim.

ali ertürk
ali ertürk - 11 yıl Önce

öğrencilerin olgun insanlar gibi oynadılar ayrıca bir okulun kitap oluşturması da çok değişik bir fikir olmuş tebrikler

TUNCAY AKYOL
TUNCAY AKYOL - 11 yıl Önce

harika hazırlanmışlar büyük emek tek kelimeyle süperdi, katkısı olan herkese teşekkür eder devamını bekleriz.

55
55 - 11 yıl Önce

arkadaşlarımı kutlarım hepsi mükemmel oynadı

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 11 yıl Önce

başarılı performanslarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederim. bu performansın ötesinde dikkat çekici bulduğum iki noktayı önemsediğimi ifade etmek isterim.

birincisi, atatürk ortaokulu "yağmur kuşağı” isimli kitabı ve "otogargara” oyunu ile ardı ardına iki özgün faaliyet sergileyerek bir fark yarattı. ben bunu gerzenin eğitim farkındalığının gelişimi adına çıtayı bir miktar daha yükseğe koymak olarak değerlendiriyorum. ortaya koyulan vizyon için öğretmen kadrosunu ayrıca tebrik ediyorum.
ikinci önemsediğim nokta, biraz daha bu olgunun felsefi ve sosyolojik boyutuyla, "merkez-çevre" ilişkisi ile alakalı. artık çevrenin de özgüvene ulaşarak etki alanını genişletmeye başladığını ve merkezin kendisine ait olduğunu varsaydığı sosyal statüye ortak olduğunu görüyorum ve bunu gerzenin sosyo-kültürel gelişimi açısından çok sağlıklı buluyorum.

syg,
gka

LEYLA TUNA
LEYLA TUNA - 11 yıl Önce

emeği geçen idareci,öğretmenler ve öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamlarını dilerim.çok güzel harika

banner381
SIRADAKİ HABER