Özgülhan Tekstil Kapılarını Açtı

İlçemizdeki tekstil işletmelerinin sayısı gün geçtikçe artarken Özgülhan Tekstil’de kapılarını açtı.

Özgülhan Tekstil Kapılarını Açtı

7 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 12.00’de İlçemiz Atatürk Mahallesi Bayraktar Caddesi No 31 de Rıza Gül, Turan Şah ve Resul Erkol tarafından kurulan Özgülhan Tekstilin açılışına Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerze’li olan Rıza Gül, Turan Şah ve Resul Erkol tarafından kurulan Özgülhan Tekstilin yönetim kurulu başkanı; “İstanbul’da hale hazırda faaliyet gösteren şirketimizin Gerzeli olmamız nedeniyle ilçemize yeni bir iş istihdamı sağlamak amacıyla şubemizi açtık. Özgülhan Tekstilde gömlek üretecek olup Yemek + SSk’lı Singerci, Boscu, Çift İğneci, Regolacı, Kalite Kontrolcü, Ütücü, Çırak vasıflı vasıfsız iççiler alınacaktır. Çalışmak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açık.” dedi.

Davetlilere verilen ikramların ardından açılış sona erdi.

Müracaat için: 0 539 305 64 18

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 13:33

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çimen ihsan
Çimen ihsan - 5 yıl Önce

Herşeyden önce Turan rıza ve Resul bey sizleri canu gönülden tebrik ederim ilçemizde böyle bir işletmeyi açmanız çok önemlidir rabbim bereketli kılsın hayırlı uğurlu olsun

banner381
SIRADAKİ HABER