Pehlivanlar Er Meydanında Ter Döktü

6.Geleneksel Gerze Yağlı Güreşleri 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 14.00’te Festival alanında gerçekleştirildi.

Pehlivanlar Er Meydanında Ter Döktü
HABERİN GALERİSİ
Güreş 2017

Güreş 2017

Ana sponsorluğunu Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek’in üstlendiği Güreşlere Şaban Yılmaz, Ekrem Yavuz, Fatih Atlı, İsmail Koç, Fatih Koyuncu, Ali Rıza Kaya, Gökhan Arıcı gibi birçok ünlü pehlivanın kol bağladığı etkinlik saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ve beraberinde edilen dua ile açılışı yapıldı.

Festival alanında düzenlenen güreşlere Sinop Valisi Hasan İpek, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar,  Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Osman Belovacıklı, bu yıl altıncısı düzenlenen güreşlerde emeği geçen sponsorlara teşekkür ederek halkımızın Ata sporumuz olan güreşe ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Müsabakaların sonuçları ise şöyle;

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2017, 17:11

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER