Projeleri Ankara’da Masaya Yatırdı.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ardından Ankara’ya geçerek Bakanlarla görüşme yaparak seçim sürecinde yapmak isteği projeleri hayata geçirmek için girişimlere başladı.

Projeleri Ankara’da Masaya Yatırdı.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun eşliğinde Ankara’ya geçen Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sağlık Bakanı  Dr. Fahrettin Koca, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Gelirler Dairesi Başkanı Sn. Mahmut Sütçü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta’yı ziyaret ederek ilçede ki yatırımlar hakkında ziyaretler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret Gerze Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanı’ndan Çocuk Doktoru görevlendirmesi ve Haziran Ayından itibaren Kadım Doğum Uzmanı sözü alan Başkan Şensoy ziyaretlerinin devamında ise Gençlik ve Spor Bakanı’ndan Yüzme Havuzu Projesini yatırım programına aldırdı.

Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi içinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı’yla bir görüşme gerçekleştiren Şensoy bilgileri aktardıktan sonra Bakanlık tarafından Yaşlılar Evi’nin yeterli seviyede olup olmaması hususunda ziyaret düzenleneceğini belirtti.

Yoğun geçen Bakan ziyaretlerinde Karayolları Genel Müdürü’nden de ilçemiz Sinop yolu güzergahında bulunan Karayolları Eski Binası için girişimlerde bulunan Başkan Şensoy, belirtilen bölgenin de önümüzdeki süreçte Gerze Belediyesi’ne devri hususunda Abdulkadir Uraloğlu’n dan söz aldı.

Ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Şensoy görüşmelerin ilçemiz adına oldukça verimli geçtiğini belirtirken; “Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş beyefendinin önderliğinde Bakanlarımıza ve Genel Müdürlerimize ziyaretler düzenledik. İlçemiz için planladığımız 42 projenin tamamı devletimiz tarafından kabul görmüş projelerdi. Bu hususta da kısa ve uzun vadede ki projelerimizi Bakanlarımızla değerlendirme fırsatı bulduk. Yaptığımız görüşmeler oldukça olumlu geçti. Bu kapsamda ilçe Devlet Hastanesi’nin Çocuk Doktoru ve Kadın Doğum Uzmanı problemini çözdük. Ayrıca ilçemize Yüzme Havuzu Projesini de yatırım programına aldırdık. Merakla beklenen Yaşlılar Evi’mizin yeterli seviyede olup olmadığı ilgili Bakanlık tarafından yapılacak incelemeler neticesinde sonuçlanacakken, Karayollarınım terk ettiği ilçemiz Sanayi Mevkii’nde bulunan alan içinde devir hususunda söz aldık. Bu alanı da yaratacağımız projelerle vatandaşımızı memnun edecek şekilde hayata geçireceğiz.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER